ACTUALITATEORNISS: Premierul Florin Cîțu are accesul garantat la informații secrete, indiferent de...

ORNISS: Premierul Florin Cîțu are accesul garantat la informații secrete, indiferent de cazierul penal din Statele Unite

ORNISS (Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat) a anunțat că accesul premierului Florin Cîțu la informații secrete nu este afectat de cazierul penal din Statele Unite, scrie jurnalistul Traian Horia pe blogul său.

Acesta a solicitat un punct de vedere oficial al ORNISS pe acest subiect, după publicarea informațiilor privind condamnarea sa în SUA.

Răspunsul oficial al ORNISS este disponibil pe blogul lui Traian Horia.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...