News ȘTIRI Președintele Donald Trump, acuze uimitoare la adresa liderilor Armatei SUA

Președintele Donald Trump, acuze uimitoare la adresa liderilor Armatei SUA

Președintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Donald Trump, a acuzat liderii Armatei americane că-și doresc participarea la războaie interminabile pentru a spori profiturile companiilor care produc armament.

„Nu spun că Armata este îndrăgostită de mine, soldații sunt, probabil. Oamenii de vârf de la Pentagon probabil că nu sunt, pentru că nu vor decât să lupte în războaie astfel încât toate acele companii minunate care produc bombele, avioanele și toate celelalte să rămână fericite. Dar părăsim războaiele fără sfârșit, am învins 100% califatul ISIS”, a declarat Trump în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la Casa Albă.

Declarațiile președintelui vin într-un context delicat pentru el, fiind acuzat de o presa apropiată de Partidul Democrat că ar fi făcut declarații nepotrivite despre eroii americani din Primul Război Mondial, în timpul unei vizite făcute în 2018 la cimitirul Aisne-Marne.

Atât Casa Albă cât și Pentagonul au negat vehement acuzațiile.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate