ACTUALITATEPreședintele Donald Trump, acuze uimitoare la adresa liderilor Armatei SUA

Președintele Donald Trump, acuze uimitoare la adresa liderilor Armatei SUA

Președintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Donald Trump, a acuzat liderii Armatei americane că-și doresc participarea la războaie interminabile pentru a spori profiturile companiilor care produc armament.

„Nu spun că Armata este îndrăgostită de mine, soldații sunt, probabil. Oamenii de vârf de la Pentagon probabil că nu sunt, pentru că nu vor decât să lupte în războaie astfel încât toate acele companii minunate care produc bombele, avioanele și toate celelalte să rămână fericite. Dar părăsim războaiele fără sfârșit, am învins 100% califatul ISIS”, a declarat Trump în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la Casa Albă.

Declarațiile președintelui vin într-un context delicat pentru el, fiind acuzat de o presa apropiată de Partidul Democrat că ar fi făcut declarații nepotrivite despre eroii americani din Primul Război Mondial, în timpul unei vizite făcute în 2018 la cimitirul Aisne-Marne.

Atât Casa Albă cât și Pentagonul au negat vehement acuzațiile.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...