News ȘTIRI VIDEO Președintele Braziliei a cerut de la tribuna ONU comunității internaționale să...

VIDEO Președintele Braziliei a cerut de la tribuna ONU comunității internaționale să lupte contra Christofobiei

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a cerut comunității internaționale să lupte împotriva ostilității cu care sunt tratați creștinii pe plan mondial și să protejeze libertatea religioasă, într-un discurs ținut la Națiunile Unite.

„Chem întreaga comunitate internațională să protejeze libertatea religioasă și să lupte împotriva Christofobiei”, a spus președintele Bolsonaro.

Fără să dezvolte subiectul, Bolsonaro a discutat apoi despre lupta împotriva Covid și necesitatea ca lumea să nu mai depindă de „câteva țări”, cu referire la faptul că majoritatea echipamentelor medicale de bază sunt produse în China.

Conform presei sud-americane, mesajul lui Bolsonaro despre creștini a fost o referință la creșterea violenței împotriva creștinilor și a persecuției creștinilor din țările musulmane.

Conform Union of Catholic Asian News, „pandemia a devenit un pretext pentru persecuția creștinilor” în regimurile autoritare. În China, creștinii sunt arestați pentru ținerea de rugăciuni online, iar în Eritreea aceștia fug de persecuție, dar „le este interzis accesul în taberele de refugiați ale ONU”.

„Brazilia este o țară creștină și conservatoare și are familia ca și fundație”, a încheiat președintele Bolsonaro.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate