sâmbătă, aprilie 20, 2024
ACTUALITATEVIDEO Președintele Braziliei a cerut de la tribuna ONU comunității internaționale să...

VIDEO Președintele Braziliei a cerut de la tribuna ONU comunității internaționale să lupte contra Christofobiei

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a cerut comunității internaționale să lupte împotriva ostilității cu care sunt tratați creștinii pe plan mondial și să protejeze libertatea religioasă, într-un discurs ținut la Națiunile Unite.

„Chem întreaga comunitate internațională să protejeze libertatea religioasă și să lupte împotriva Christofobiei”, a spus președintele Bolsonaro.

Fără să dezvolte subiectul, Bolsonaro a discutat apoi despre lupta împotriva Covid și necesitatea ca lumea să nu mai depindă de „câteva țări”, cu referire la faptul că majoritatea echipamentelor medicale de bază sunt produse în China.

Conform presei sud-americane, mesajul lui Bolsonaro despre creștini a fost o referință la creșterea violenței împotriva creștinilor și a persecuției creștinilor din țările musulmane.

Conform Union of Catholic Asian News, „pandemia a devenit un pretext pentru persecuția creștinilor” în regimurile autoritare. În China, creștinii sunt arestați pentru ținerea de rugăciuni online, iar în Eritreea aceștia fug de persecuție, dar „le este interzis accesul în taberele de refugiați ale ONU”.

„Brazilia este o țară creștină și conservatoare și are familia ca și fundație”, a încheiat președintele Bolsonaro.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE