joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEPreotul român Doru Fuciu, de la o parohie din regiunea Lombardia din...

Preotul român Doru Fuciu, de la o parohie din regiunea Lombardia din Italia, a decedat la doar 53 de ani

Părintele român Doru Fuciu, de la Parohia „Nașterea Maicii Domnului”, din Cremona, regiunea Lombardia din Italia, a trecut la Domnul sâmbătă, 29 iulie, la vârsta de doar 53 de ani.

„Cu părintească durere, aducem la cunoștință că, în dimineața zilei de 29 iulie a.c., fiul episcopiei noastre și fratele nostru împreună-slujitor, Preotul Doru Fuciu, de la Parohia „Nașterea Maicii Domnului”, din Cremona, a trecut la Domnul după o grea suferință.

Împreună cu Preasfințitul Părinte Arhiereu Vicar Atanasie de Bogdania, cu clericii, monahii și credincioșii episcopiei noastre, ne rugăm pentru iertarea păcatelor și pentru veșnica odihnă a sufletului Părintelui Doru, precum și pentru mângâierea și întărirea Preotesei Viorica și a fiicei Teofana, în aceste momente de grea încercare.

Condoleanțele noastre întregii familii îndoliate și credincioșilor parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Cremona”, a transmis Episcopul Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei.

Potrivit publicației Rotalianul părintele paroh Doru Fuciu a murit după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit în mod brusc, ceea ce a condus la internarea acestuia într-un spital din Milano.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE