ACTUALITATEIrlanda | Doi heterosexuali s-au căsătorit pentru a evita plata unei taxe...

Irlanda | Doi heterosexuali s-au căsătorit pentru a evita plata unei taxe pentru moştenire

Doi irlandezi heterosexuali s-au căsătorit săptămâna aceasta, în Dublin, pentru a evita plata unei taxe de 50.000 de euro pentru moștenire. Matt Murphy, în vârstă de 83 de ani, intenționează să lase casa moștenire prietenului său Michael O’Sullivan, în vârstă de 58 de ani, dar odată cu asta cel din urmă ar fi trebuit să plătească o taxă de 50.000 de euro, conform The Irish Times.

Aceștia sunt heterosexuali și, deși O’Sullivan are trei copii și este la al doilea mariaj, cei doi consideră cununia ca fiind singura soluție.

„Îl știu pe Matty de 30 de ani. Am devenit foarte buni prieteni după ce a doua relație a mea s-a încheiat. Îl duc pe Matt cu mașina la tot felul de petreceri și evenimente. A devenit prieten cu toți prietenii mei, toți îl iubesc. Eu mi-am pierdut apartamentul și locuiam în casa cuiva. Acea casă a fost vândută și am ajuns pe străzi.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

A spus că nu mă poate plăti ca îngrijitor. În final, Matt a zis că singurul mod în care mă poate plăti este să îmi lase casa. A spus că îmi dă casa, ca să am unde să trăiesc după ce el nu va mai fi.”, a declarat Michael O’Sullivan. Pentru Murphy, deși are 83 de ani, este abia prima cununie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...