EDUCAȚIEArtistul Nicolae Voiculeț: Și eu sunt copilul bătut din Târgu Jiu! Suntem...

Artistul Nicolae Voiculeț: Și eu sunt copilul bătut din Târgu Jiu! Suntem de fapt noi toți, cei scuipați și loviți, de către aceia care se cred puternici și superiori, care azi gestionează destinul României

Cazul fetiței de 13 ani din Târgu Jiu, bătută în mod sălbatic de alte patru fete, a stârnit vii reacții în opinia publică.

Una dintre cele mai interesante a venit din partea naistului Nicolae Voiculeț, care a făcut o paralelă cu situația din țară, afirmând că fetița bătută este de fapt un simbol  pentru „noi toți, cei scuipați și loviți, de către aceia care se cred puternici și superiori, care azi gestionează destinul României”.

El spune că momentele de-acum sunt create de „un sistem care promovează multă ură, dezbinare și frică”.

„Copilul din Târgu Jiu suntem de fapt noi toți, cei scuipați și loviți, de către aceia care se cred puternici și superiori, care azi gestionează destinul României!

Trăim momente dramatice create de un sistem care promovează multă ură, dezbinare și frică!

Este efectul politicilor corupte, din cauza minciunii și a MANIPULĂRII pe care o experimentam zi de zi, dusă la o extremă ne mai întâlnită până acum!”, a scris Voiculeț.

Artistul îl întreabă pe premierul Orban dacă următorul copil aflat în această situație va supraviețui unei astfel de violențe.

„Cazul fetiței din Târgu Jiu cred că va declanșa războiul inevitabil, împotriva acestui Stat incompetent, totalitarist și corupt!

Domnule prim-ministru Ludovic Orban, poate să garanteze cineva din Guvernul Dumneavoastră, că următorul copil aflat în această situație s-ar putea să mai supraviețuiască unei asemenea experiențe de brutalitate, fără să-i fie fatală?

Concluzia mea este că acest sistem corupt și incompetent, lipsit de valori etice si morale, a făcut tot ce i-a stat în putință să distrugă această țară și viitorul ei!”, a tunat naistul.

Nicolae Voiculeț crede că acest gen de comportament sunt rezultatul discreditării educației creștine a copiilor noștri.

El îi întreabă pe părinți ce au de gând să facă pentru ca astfel de lucruri să nu se mai repete.

„Acesta este rezultatul ticăloșiei statului român, a lașității și indiferenței multora dintre cei care ne conduc azi, care nu au acordat niciun sprijin și atenție, educației corecte și creștine a copiilor noștri!

Observ dezgustat că acum mai toți politicienii sunt ocupați de campania lor electorală ipocrită și mincinoasă, în loc să ia atitudine publică și să încerce măcar să vină cu soluții, pentru a dezamorsa această criză în care o fetiță din România, este maltratată cu bestialitate, fără a putea fi apărată și protejată de nimeni!

După părerea mea, politicienii împreună cu acest sistem, sunt marii absenți ai adevărului tragic pe care îl trăim, creat tot de ei!

Nu am văzut încă niciunul dintre acești politruci disperați după putere și bani, să ia atitudine vis-a-vis de drama acestei fetițe, care de fapt, e drama noastră, a întregului popor român!

Nu mai putem tolera la infinit această situație, de aceea trebuie să luăm atitudine acum, pentru a schimba viitorul nostru și al copiilor noștri!

Dragi părinți ai României, copilul fiecaruia dintre voi poate fi următoarea VICTIMĂ!

Ce faceți?”, a încheiat artistul.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...