EDUCAȚIEPremierul Ludovic Orban: After school-urile și creșele nu intră sub restricții, doar...

Premierul Ludovic Orban: After school-urile și creșele nu intră sub restricții, doar școlile se închid

Creșele și after school-urile nu intră sunb restricții, în cazul în care optează să funcționeze, vor funcționa, a declarat, luni, premierul Ludovic Orban, transmite Edupedu.

„Reglementările privitoare la situația modului de organizare a procesului educațional se referă la învățământ și la preșcolar. Cele 2 trepte nu afectează desfășurarea activităților în creșe și after school-uri. Sigur că after school-ul nu prea mai poate să funcționeze, pentru că dacă elevii nu se duc la școală și participă online la procesul educațional și after school-ul și creșele nu sunt în reglementări”, a declarat premierul Ludovic Orban, potrivit sursei citate.

Pe de altă parte, ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat, săptămâna trecută, pentru Edupedu, că „Comitetul pentru Situații de Urgență poate decide suspendarea activităților pentru 14 zile si pentru after school-uri sau creșe, care sunt în administrarea autorității publice locale”.

După cum a relatat R3Media, Instituția Prefectului – Municipiul București a anunțat că, luni, 19 octombrie 2020, ora 15:00, are loc o ședință a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia se vor adopta noi restricții în București.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...