ACTUALITATE Premierul Ludovic Orban: After school-urile și creșele nu intră sub restricții, doar...

Premierul Ludovic Orban: After school-urile și creșele nu intră sub restricții, doar școlile se închid

Creșele și after school-urile nu intră sunb restricții, în cazul în care optează să funcționeze, vor funcționa, a declarat, luni, premierul Ludovic Orban, transmite Edupedu.

„Reglementările privitoare la situația modului de organizare a procesului educațional se referă la învățământ și la preșcolar. Cele 2 trepte nu afectează desfășurarea activităților în creșe și after school-uri. Sigur că after school-ul nu prea mai poate să funcționeze, pentru că dacă elevii nu se duc la școală și participă online la procesul educațional și after school-ul și creșele nu sunt în reglementări”, a declarat premierul Ludovic Orban, potrivit sursei citate.

Pe de altă parte, ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat, săptămâna trecută, pentru Edupedu, că „Comitetul pentru Situații de Urgență poate decide suspendarea activităților pentru 14 zile si pentru after school-uri sau creșe, care sunt în administrarea autorității publice locale”.

După cum a relatat R3Media, Instituția Prefectului – Municipiul București a anunțat că, luni, 19 octombrie 2020, ora 15:00, are loc o ședință a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia se vor adopta noi restricții în București.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate