luni, octombrie 2, 2023
EDUCAȚIEPremierul Ludovic Orban: After school-urile și creșele nu intră sub restricții, doar...

Premierul Ludovic Orban: After school-urile și creșele nu intră sub restricții, doar școlile se închid

Creșele și after school-urile nu intră sunb restricții, în cazul în care optează să funcționeze, vor funcționa, a declarat, luni, premierul Ludovic Orban, transmite Edupedu.

„Reglementările privitoare la situația modului de organizare a procesului educațional se referă la învățământ și la preșcolar. Cele 2 trepte nu afectează desfășurarea activităților în creșe și after school-uri. Sigur că after school-ul nu prea mai poate să funcționeze, pentru că dacă elevii nu se duc la școală și participă online la procesul educațional și after school-ul și creșele nu sunt în reglementări”, a declarat premierul Ludovic Orban, potrivit sursei citate.

Pe de altă parte, ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat, săptămâna trecută, pentru Edupedu, că „Comitetul pentru Situații de Urgență poate decide suspendarea activităților pentru 14 zile si pentru after school-uri sau creșe, care sunt în administrarea autorității publice locale”.

După cum a relatat R3Media, Instituția Prefectului – Municipiul București a anunțat că, luni, 19 octombrie 2020, ora 15:00, are loc o ședință a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia se vor adopta noi restricții în București.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate