EDUCAȚIEPremierul Ludovic Orban: After school-urile și creșele nu intră sub restricții, doar...

Premierul Ludovic Orban: After school-urile și creșele nu intră sub restricții, doar școlile se închid

Creșele și after school-urile nu intră sunb restricții, în cazul în care optează să funcționeze, vor funcționa, a declarat, luni, premierul Ludovic Orban, transmite Edupedu.

„Reglementările privitoare la situația modului de organizare a procesului educațional se referă la învățământ și la preșcolar. Cele 2 trepte nu afectează desfășurarea activităților în creșe și after school-uri. Sigur că after school-ul nu prea mai poate să funcționeze, pentru că dacă elevii nu se duc la școală și participă online la procesul educațional și after school-ul și creșele nu sunt în reglementări”, a declarat premierul Ludovic Orban, potrivit sursei citate.

Pe de altă parte, ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat, săptămâna trecută, pentru Edupedu, că „Comitetul pentru Situații de Urgență poate decide suspendarea activităților pentru 14 zile si pentru after school-uri sau creșe, care sunt în administrarea autorității publice locale”.

După cum a relatat R3Media, Instituția Prefectului – Municipiul București a anunțat că, luni, 19 octombrie 2020, ora 15:00, are loc o ședință a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia se vor adopta noi restricții în București.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate