marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEPremierul Ciucă înființează un comitet care să se ocupe de efectele produse...

Premierul Ciucă înființează un comitet care să se ocupe de efectele produse de schimbările climatice în agricultură: România intră și ea în rândul statelor care iau măsuri de protecție

Premierul Ciucă se aliniază intereselor globaliste și înființează un comitet care să se ocupe de efectele schimbărilor climatice în agricultură.

„Schimbările climatice afectează grav agricultura la nivel mondial, așa că România intră și ea în rândul statelor care iau măsuri de protecție“, a spus premierul Nicolae Ciucă care a anunțat înființarea unei structuri speciale.

„Am avut o discuție cu domnul ministru Daea, miercuri în ședința de Guvern, și, după ce am analizat, am luat decizia ca începând de săptămâna viitoare să înființăm un comitet ministerial care să se ocupe de toate efectele pe care le produc în agricultură schimbările climatice. El va fi compus din Ministerul Mediului, Agriculturii, Proiectelor Europene, Finanțelor, Economiei și Antreprenoriatului. Dorim să identificăm măsurile pe care putem să le luăm de la bugetul de stat pentru sprijinul fermierilor care sunt afectați de efectele secetei și dezvoltarea capacităților de producție în industria alimentară“, a precizat premierul Ciucă, potrivit ziuanews.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

O analiză recentă făcută de R3Media relevă faptul că cel puțin 20 de incendii de vegetație au avut loc în ultima lună în România. Partea interesantă este că toate au avut loc în culturi de grâu și, în comparație cu anul trecut, când în presă au fost relatate doar 7 incendii pe toată perioada verii, anul acesta numărul lor a crescut exponențial.

În plus, decizia premierului vine concomitent cu dezvăluirea către presă a unor stenograme în care ar apărea numele lui Petre Daea, considerat de mulți a fi un profesionist în domeniul agricol, și care i-ar putea compromite cariera de ministru. De asemenea, R3Media a relatat, joi, că această compromitere a lui Petre Daea ar putea fi o consecință a faptului că, în urmă cu o zi, miercuri, pe 13 iulie 2022, acesta a spus public faptul că „gândacii nu sunt mâncare“, iar el, ca agronom, a fost învățat să-i combată, nu să-i mănânce.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Limbajul corpului nu minte. Ciucă are o poză cu Iohannis de o slugărnicie mai mare decît ce se vede în poza de sus față de Ursula. Îmi aduce aminte de un film cu Tom și Jerry în care buldogul își învăța „fiul” cele trei lucruri pe care neapărat trebuie să le știe un câine.
    https://youtu.be/Og2FX9hJ1UM?t=88

  2. Comitet pentru amantele și slugile PNL. Salarii de vreo 2000 de euro minim.

    Comitetul va trebui să rezolve problema ciclurilor solare, să convingă soarele să isi schimbe ciclurile mai repede.

    In plus Comitetul va intensifica rachetele antigrindină care disipează așa de bine norii incât ulterior vine seceta. Deci creăm o problemă apoi facem un comitet să o rezzolve…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE