ACTUALITATEPredicții sumbre pentru cea mai puternică monedă virtuală: „Bitcoin valorează zero şi...

Predicții sumbre pentru cea mai puternică monedă virtuală: „Bitcoin valorează zero şi va eşua ca monedă”

Nassim Nicholas Taleb, autorul „Lebedei Negre”, cercetător și trader, precizează într-o lucrare recentă că Bitcoin nu și-a atins obiectivele, fiind o monedă mult prea nesigură și fără mari speranțe de a rezista pe piață, conform Aleph News.

„Puține active din istoria financiară au fost mai fragile decât bitcoinul.”, a precizat acesta.

Tranzacțiile cu Bitcoin se pare că au scăzut cu peste 40% în luna iunie a acestui an, potrivit CryptoCompare. În aceeași lună, prețul Bitcoin a atins un minim lunar de 28.908 dolari.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Creată în 2008, fiind extrem de volatilă, Bitcoin devine o investiție din ce în ce mai riscantă, Taleb dându-i chiar o descriere dezastruoasă spunând că deja Bitcoin valorează „exact zero”.

Dacă acestea sunt previziuni ale unui colaps al monedei la scară globală vom vedea, cert este faptul că riscul investițiilor în monede virtuale nu a fost niciodată unul mic!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...