luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEPrăbușire a pieței electricelor: În August 97,2% dintre mașinile cumpărate în Spania...

Prăbușire a pieței electricelor: În August 97,2% dintre mașinile cumpărate în Spania au fost pe benzină și motorină. Doar 2,8% și-au luat mașină pe baterii

Spaniolii nu vor să cumpere mașini electrice, în ciuda promovării intensive pe care o face guvernul socialist de la Madrid acestui gen de autovehicule.

Conform unei statistici oficiale, citate de publicația de specialitate Autolatest, în luna august, 97,2% dintre mașinile vândute în această țară au fost clasice, cu motoare pe benzină și motorină.

Doar 2,8% dintre iberici au găsit de cuviință să-și cumpere mașini pe baterii. Unul dintre motivele pentru care spaniolii refuză să-și cumpere mașini electrice ar putea fi acela că Spania beneficiază de o rețea vastă și modernă de autostrăzi.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acest lucru nu ajută mașinile electrice, „pentru că acestea suferă grav la capitolul autonomie reală la o viteză medie de 130 km/h chiar și când temperatura este optimă”, după cum scrie Autolatest.

Reamintim că Uniunea Europeană a decis ca din 2035 să interzică comercializarea de mașini noi cu combustie internă. Bruxelles-ul a luat această decizie în ciuda protestelor unor țări, printre care și România.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Ce legătură are socialismul cu maşinile electrice? In cativa ani nu se vor mai produce motoare termice. Se reduce puterea rusilor, arabilor, se micsoreaza emisia de gaze.
    Oricare ar fi culoarea politică a unei ţări majoritatea Europei si a Americilor acolo merge.
    Socialiştii sunt reprezentanţii săracilor care ţipă că nu isi permit maşini noi.

  2. Un lucru văd că se întâmplă din ce în ce mai des: „Bruxelles-ul a luat această decizie în ciuda protestelor unor țări”
    Și puliticienii români nu protestează. DE CE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE