ACTUALITATEPrăbușire a pieței electricelor: În August 97,2% dintre mașinile cumpărate în Spania...

Prăbușire a pieței electricelor: În August 97,2% dintre mașinile cumpărate în Spania au fost pe benzină și motorină. Doar 2,8% și-au luat mașină pe baterii

Spaniolii nu vor să cumpere mașini electrice, în ciuda promovării intensive pe care o face guvernul socialist de la Madrid acestui gen de autovehicule.

Conform unei statistici oficiale, citate de publicația de specialitate Autolatest, în luna august, 97,2% dintre mașinile vândute în această țară au fost clasice, cu motoare pe benzină și motorină.

Doar 2,8% dintre iberici au găsit de cuviință să-și cumpere mașini pe baterii. Unul dintre motivele pentru care spaniolii refuză să-și cumpere mașini electrice ar putea fi acela că Spania beneficiază de o rețea vastă și modernă de autostrăzi.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acest lucru nu ajută mașinile electrice, „pentru că acestea suferă grav la capitolul autonomie reală la o viteză medie de 130 km/h chiar și când temperatura este optimă”, după cum scrie Autolatest.

Reamintim că Uniunea Europeană a decis ca din 2035 să interzică comercializarea de mașini noi cu combustie internă. Bruxelles-ul a luat această decizie în ciuda protestelor unor țări, printre care și România.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

 • Iulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisipIulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisip
  Eșecul României în relația cu UE trebuie decontat de SRI și SIE, instituții care dirijează toată politica internă (probabil toate partidele parlamentare și multe extraparlamentare), externă, presa, și patronează dezastrul… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

 1. Ce legătură are socialismul cu maşinile electrice? In cativa ani nu se vor mai produce motoare termice. Se reduce puterea rusilor, arabilor, se micsoreaza emisia de gaze.
  Oricare ar fi culoarea politică a unei ţări majoritatea Europei si a Americilor acolo merge.
  Socialiştii sunt reprezentanţii săracilor care ţipă că nu isi permit maşini noi.

 2. Un lucru văd că se întâmplă din ce în ce mai des: „Bruxelles-ul a luat această decizie în ciuda protestelor unor țări”
  Și puliticienii români nu protestează. DE CE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate