joi, mai 23, 2024
OPINIIPoliticieni ipocriți și Drapelul

Politicieni ipocriți și Drapelul

De Ziua Tricolorului, toți suntem patrioți, căci, în restul timpului, lucrăm fărădelegea, pătând acest stindard pentru care adevărații patrioți au mers până la jerfirea propriei vieți.

Vom vedea cum, pe 26 iunie, toți iubesc acest simbol național și așa frumos vorbesc despre el, că mă impresionează până la lacrimi. De n-ar fi doar vorbe goale… Să tacă ei, să vorbească faptele lor!

Îi vezi cel mai bine în politica românească. Fie că sunt la Bruxelles, fie că sunt la București sau oriunde altundeva. Fac țara de rușine.

Primul exemplu, că e recent. Raportul Matic. La un vot crucial, unii se abțin sau lipsesc. Nerușinaților! Dacă mai aveți vreodată obrazul să ne vorbiți despre valori și ce proiecte frumoase aveți pentru țară, sunteți lipsiți de coloană vertebrală. Tot în aceeași categorie sunt și cei ce au votat pentru acest raport, membri ai Renew – USRPlus. Cu lideri ca domnii Barna și Cioloș, aceștia otrăvesc tot ce ating. Au tot atâtea în comun cu valorile și credința poporului român, pe cât se ating două drepte paralele. I-aș felicita pe cei ce au votat contra, căci au ales corect, dar mi-e teamă că mulți dintre ei nu au fost niciodată consecvenți pe aceeași linie a apărării valorilor (au mai avut ocazia să facă în trecut ce trebuie, cu rapoartele Estrela, Lunacek, Zuber, etc.). Despre felul în care USR Tineret vorbește despre Patriarh nu mai e nimic de spus. Nu sunt la prima mizerie și am scris deja un articol întreg dedicat micilor progresiști, adepți ai revoluției sexuale, convinși că educația sexuală e panaceu pentru numărul mare de mame minore, de avorturi, de victime ale traficului de ființe umane… Așa vom eradica și sărăcia, vom combate analfabetismul funcțional, vom pune economia pe roate, nu?

Educația sexuală obligatorie, fără acordul părinților. Adică învățarea copiilor despre contracepție (avortivă sau nu, în funcție de (ne)împiedicarea nidației), avort (a se citi uciderea premeditată a unei ființe umane lipsite de orice apărare), normalitatea (?) homosexualității, faptul că abstinența și fidelitatea sunt perimate (doar există dreptul universal la ,,safe sex”, nu-i așa?), că există mai multe tipuri de familii (?), că azi sunt băiat, mâine fată sau orice alt gen din zecile care există și se tot inventează (cu toate consecințele sociale și de alt tip ce decurg de aici), că pornografia ajută o relație dintre doi oameni, că masturbarea e firească și chiar benefică, etc. După ce s-a votat negativ, împotriva voinței Președintelui anti-valori, dlui Iohannis, guvernarea a găsit altă soluție, ordin de ministru anul viitor. Deci democrația e doar o himeră pentru cei naivi care încă mai visează că România are niște politicieni care nu o duc intenționat pe marginea hăului. Rușine, dle Grindeanu! Pătați drapelul, așa cum o face și dna Gorghiu, singura din PNL care a susținut prin vot ideea nocivă a străinului ce ne conduce vremelnic. De-ar avea PNL mai mulți oameni ca domnii Daniel Gheorghe sau Matei Dobrovie, consecvenți pro-valori! Despre PSD nu mai vorbesc, căci ei au demonstrat cu vârf și îndesat ce pot și mai ales ce nu pot, după 1989 încoace. De-ar fi existat doar 10 august și e de ajuns pentru orice om cu capul pe umeri să nu îi mai susțină. Vorba unui rude de-ale mele din București: nu îi pot vota, căci mi-au gazat copiii.

Declinul demografic. Nu am văzut partid parlamentar preocupat de cea mai gravă problemă a României. Fără resursa umană, totul se duce de râpă. Ei ce fac? După ce se decisese legal creșterea alocațiilor într-un anumit cuantum, acum nu sunt bani, deci părinții să se descurce fiecare cum o putea. Ca până acum, de altfel. Nici nu era nevoie să inventăm noi soluții de stimulare a natalității, puteam lua exemple de bună practică de la alții. De departe, de prin Sri Lanka? Nu, de la vecinii unguri, căci au dovedit efecte pozitive politicile lor pro-natalitate. Să vină cu măsuri concrete de sprijinire a femeilor în criză de sarcină? Nu, guvernarea ia măsuri în favoarea corporațiilor, stimulând financiar întoarcerea mai devreme la serviciu a mamelor, în detrimentul sănătății emoționale a pruncilor acestora. Despre avort și interzicerea pruncuciderii, nici nu mai vorbesc. Puține sunt partidele, care prin statut sau programul politic, sunt prolife și susțin viața de la concepție la moartea naturală. Am în minte vreo 3, însă mi-am propus cândva să studiez toate programele politice ale partidelor existente, să văd care sunt apărătoare ale vieții și care apologete ale dreptului (halal drept!) de a ucide viața din pântece. Am mai spus-o, cale de mijloc nu există, deși unii se fofilează să își exprime clar opțiunea, de teama de a pierde capital electoral. Ori susții viața, ori moartea. O poziție neclară e de fapt una în favoarea avortului, iar eu, când merg la vot, nu susțin partide ale fărădelegii (ca să nu fiu părtaș la crimele săvârșite) sau pe cele ce promovează libertinajul sexual și perversiunile.

Pământul țării și resursele ei. Cum să faci pe patriotul, de Ziua Drapelului, când tu permiți defrișarea pădurilor? Când vinzi străinilor pământul țării până când vom ajunge toți chiriași în propria țară? Când privatizezi (ca să folosim un eufemism) industria, încât să devenim consumatori? Când am ajuns să importăm legume, fructe și câte și mai câte, pe care le-am putea produce la noi și exporta altora? Exemplele pot continua.

Spre deosebire de Ungaria (și Polonia și Slovenia, ce o susțin), noi nu avem tăria să ne apărăm valorile. Ai noștri politicieni stau drepți în fața idolului păgân UE. Deși Europa s-a născut creștină, cei de la Bruxelles slujesc altor valori. Pentru ei, orgiile romane sau grecești sau cauzele arderii Sodomei și Gomorei nu sunt pilde de așa nu. În numele zeului toleranței, să ne lepădăm de moralitatea creștină și toate membrele UE să accepte perversiunile sexuale? NU. Mai avem încă oameni cu o axă corectă a valorilor morale (dar nu în USR+ ?), deci spunem pas. Știu că mulți dintre ei nu fac încă parte din PE, încât să mărturisească pe Dumnezeu în tot ce fac și spun pe scena politică europeană. Aștept cu nerăbdare să merg la vot în 2024, când dl Cioloș se visează președinte.

Revenind la Drapel, toți acești ipocriți ce pozează în români, iubitori de patrie și de stindard, dar votează/promovează imoralitatea, nu au ce căuta în Parlament (ul European). Numele lor nevrednice noi să le dăm uitării, căci și istoria le va judeca netrebnicia, aruncându-i la coșul de gunoi. De se vor pocăi însă și vor face fapte vrednice de acest popor (nebatjocoritor de Dumnezeu), fie-va pomenirea lor în vecii vecilor!

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE