ACTUALITATEStarețul de la Vatopedu, Arhimandritul Efrem a fost intubat. Pr. Răzvan Ionescu:...

Starețul de la Vatopedu, Arhimandritul Efrem a fost intubat. Pr. Răzvan Ionescu: Vă rog, rugăciune pentru părintele Efrem. Nu este bine

Arhimandritul Efrem, starețul Mănăstirii Vatopedu de la Muntele Athos continuă bătălia cu coronavirusul.

Conform ultimelor informații, părintele Efrem a fost intubat la spitalul unde este îngrijit, dar starea sa este stabilă.

Părintele Răzvan Ionescu, cunoscutul preot român care slujește în Franța, a făcut un apel către credincioși: „Acum, vă rog, rugăciune pentru părintele Efrem. Nu este bine”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reamintim că starețul Efrem a fost internat la spitalul „Evanghelismos” din Atena, la finalul lunii mai, așa cum R3media a relatat la vremea respectivă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...