ACTUALITATEStarețul de la Vatopedu, Arhimandritul Efrem a fost intubat. Pr. Răzvan Ionescu:...

Starețul de la Vatopedu, Arhimandritul Efrem a fost intubat. Pr. Răzvan Ionescu: Vă rog, rugăciune pentru părintele Efrem. Nu este bine

Arhimandritul Efrem, starețul Mănăstirii Vatopedu de la Muntele Athos continuă bătălia cu coronavirusul.

Conform ultimelor informații, părintele Efrem a fost intubat la spitalul unde este îngrijit, dar starea sa este stabilă.

Părintele Răzvan Ionescu, cunoscutul preot român care slujește în Franța, a făcut un apel către credincioși: „Acum, vă rog, rugăciune pentru părintele Efrem. Nu este bine”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reamintim că starețul Efrem a fost internat la spitalul „Evanghelismos” din Atena, la finalul lunii mai, așa cum R3media a relatat la vremea respectivă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...