ACTUALITATEPetreceri ilegale în izolare. Polițiștii găsesc musafiri ascunși sub pat sau închiși...

Petreceri ilegale în izolare. Polițiștii găsesc musafiri ascunși sub pat sau închiși în baie

Departamentul de Poliție al regiunii Leicestershire din Marea Britanie a prezentat, recent, un clip cu intervenția forțelor de ordine pentru a verifica o petrecere organizată în spațiul privat, în ciuda restricțiilor impuse de autorități, transmite 7sur 7, citat de SmartRadio.

Potrivit sursei citate, în timpul inspecției petrecăreții au fost găsiți închiși în baie sau ascunși sub pat.

„Te-am descoperit. Poți să ieși. Trebuie să fie cald acolo jos! Transpirați acolo, haideți!” spun polițiștii către cei care se ascundeau sub pat. „Nu transpir, doar dorm”, răspunde unul dintre ei.

Petrecerea, la care au participat în total peste 30 de persoane, a avut loc în octombrie.

În Marea Britanie, petrecerile private sunt interzise în contextul pandemiei, orice încalcă această restricție riscând o amendă de 10.000 de lire sterline.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...