ACTUALITATE Petreceri ilegale în izolare. Polițiștii găsesc musafiri ascunși sub pat sau închiși...

Petreceri ilegale în izolare. Polițiștii găsesc musafiri ascunși sub pat sau închiși în baie

Departamentul de Poliție al regiunii Leicestershire din Marea Britanie a prezentat, recent, un clip cu intervenția forțelor de ordine pentru a verifica o petrecere organizată în spațiul privat, în ciuda restricțiilor impuse de autorități, transmite 7sur 7, citat de SmartRadio.

Potrivit sursei citate, în timpul inspecției petrecăreții au fost găsiți închiși în baie sau ascunși sub pat.

„Te-am descoperit. Poți să ieși. Trebuie să fie cald acolo jos! Transpirați acolo, haideți!” spun polițiștii către cei care se ascundeau sub pat. „Nu transpir, doar dorm”, răspunde unul dintre ei.

Petrecerea, la care au participat în total peste 30 de persoane, a avut loc în octombrie.

În Marea Britanie, petrecerile private sunt interzise în contextul pandemiei, orice încalcă această restricție riscând o amendă de 10.000 de lire sterline.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate