vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEPeste 1000 de blocuri din București nu au apă caldă. Directorul Termoenergetica:...

Peste 1000 de blocuri din București nu au apă caldă. Directorul Termoenergetica: Lipsește forța de muncă, iar salariile sunt mici. Oamenii care țin sistemul în funcțiune sunt eroi

Peste 1.000 de blocuri din Capitală nu au apă caldă, întrucât se fac revizii, spune directorului general al Termoenergetica București SA, Claudiu Crețu, informează HotNews.

„Peste 1.000 de blocuri nu au apă caldă, sunt revizii, reparații pe întreg palierul, sistemul are pierderi foarte mari, încercăm reglarea acestor situații, dar mai ales încercăm să ne pregătim de iarnă.

Dacă în perioada de vară nu lucrăm, nu facem reparații, când? E mult mai important să încercăm să pregătim sistemul pentru a putea rezista iarna viitoare fără sincope mari. Ne cerem scuze locuitorilor Capitalei care au probleme cu apa caldă.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Încercăm ca acestea să fie de cât mai scurtă durată, dar sunt șantiere și, din păcate, nu sunt atât de multe șantiere câte ar trebui, tocmai pentru faptul că sunt salarii mici, e o muncă foarte grea, nu găsim atâți sudori de câți avem nevoie, nu găsim atâți instalatori de câți avem nevoie, e o problemă inclusiv cu piața forței de muncă. Prețul țevii a crescut foarte mult, deci, sunt probleme în piață pe toate palierele.

La cum arată sistemul, sincope, avarii de o zi-două, pot fi oricând și nu se pot rezolva prin magie. Evident, printr-o activitate susținută – un an, doi, trei – acest lucru se poate rezolva, dar o avarie care se poate rezolva în două zile nu are un impact atât de mare, dată fiind inerția termică”, a declarat Crețu, într-o conferință de presă.

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat la începutul lunii iunie că speră ca problema apei calde în București să se rezolve „într-o săptămână și un pic”.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. Le-a trebuit marxisti idiotzilor care au votat USR PLUS, de-alde Clotilda Armand si Nicusor Dan. Cand votezi cu iarba sub nas se vede imediat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE