OPINIIPașaportul de libertate

Pașaportul de libertate

Mă uitam astăzi la știrile din Afganistan: bombardamente, explozii sinucigașe, gloanțe și mitraliere, mii de victime în fiecare zi.

Și toți bineînțeles sunt nevaccinați.

Regula trebuie să fie clară pentru toți : N-ai dovada de vaccinare, atunci nu mai poți să ieși pe stradă de capul tău să tragi cu mitraliera, să pui bombe, să îți pui centura cu explozibil. Ori te conformezi, ori stai acasă! Sănătatea publică nu se negociază!
Mi-am dat seama că pașaportul vaccinal este într-adevăr soluția la problemele lumii.

Bulgaria a vaccinat abia 15% din populație (progresiștii de la UE dau vina pe „lipsa de educație” precum și „neîncrederea în vaccin, inclusiv din partea medicilor”.
Partea „proastă” este că la ei numărul de cazuri este foarte modest (pe graficul de mai jos, în dreapta, acea mică pată cu negru se numește „valul patru”).

Păi bine gospodini Arafatov, Gheorghitzov și Catzov, de ce nu învățați de la colegii voștri de la nord de Dunăre cum se aranjează lucrurile din pix, ca sa puteți sa comandați și voi vreo 8 doze de Pfizer pe ceafă de locuitor, să puteți să impuneți și voi pașaportul vaccinal pentru mersul la piața de castraveți? Ce, sunteți turci?

În imagine, valul patru în versiunea românească și bulgărească.

Sunt 37 de grade afară, dar 9 din 10 trecători poartă masca trasă pe față, deși nu e nimeni în jurul lor și nu mai este nici obligatoriu. Toți sunt probabili convinși că respiră mai bine așa!
Bravo, civilizație occidentală, proiectul ți-a reușit! Cu așa cetățeni nu mai e nevoie de nici o conspirație! Transpirația e suficientă!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...