ACTUALITATEPărintele Calistrat, unul dintre cei mai populari preoți români: Dl Arafat știe...

Părintele Calistrat, unul dintre cei mai populari preoți români: Dl Arafat știe deja câți infectați o să avem, câte spitale vor fi pline și cât de rapid sosește boala. Dar cine ești tu, Dumnezeu?

Părintele Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni, a susținut că Raed Arafat dă impresia că știe dinainte ce se va întâmpla cu pandemia.

Prelatul a făcut un apel la tratarea bolii cu bun simț, lăsând spitalele deschise pentru cei care au nevoie și pentru ca restul societății să-și reia activitatea.

„Dacă ar vrea, medicii din România ar putea opri pandemia. Știți cum? Foarte simplu. Domnilor guvernanți,lăsați puterea și îmbrăcați halatele albe în locul nostru și declarați câți contaminați pe zi și tratați-i cum vreți voi. Ori facem medicină, ori facem afaceri politice.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Din două, una. Să vedeți cum domnul Arafat nu va mai raporta 1.600 de bolnavi pe zi, din septembrie. El știe deja câți trebuie să se îmbolnăvească, câte spitale trebuie să fie pline, cât de mare trebuie să fie infectarea și cât de rapid sosește.

Dar cine ești tu, Dumnezeu? Ai vorbit tu cu boala, știi când sosește? S-o lăsăm în limitele bunului simț: cine se îmbolnăvește, ușa la spital e deschisă, cine e sănătos, ușa la locul de muncă e deschisă. Cine e pensionar stă acasă, cine e copil se duce la școală.

Dacă stăm așa, cu bau-bau, o să ajungem o țară de râsul curcilor. Și tare mă tem că tot ce-am luat împrumut sub pretextul că ne-am tratat, ne-am tratat de prostie, nu de boală”, a declarat el la emisiunea Adrianei Bahmuțeanu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Părintele Calistrat a mai spus că orice tratament trebuie făcut până în limita în care nu generează un colaps economic. De precizat este că părintele Calistrat însuși a fost infectat cu Covid și s-a tratat la spital timp de două săptămâni.

„Ne tratăm în limita în care să nu murim de foame, de sete, de sărăcie. În care n-ajungem să murim de neînțelepciune. Nu realizăm ce înseamnă un colaps economic, în care ajungi să nu găsești o pâine, pentru că și cei care aduc mâncare, nu vin să aducă marfă pe datorie.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Dacă am să mor de covid, eu am trecut prin boală, nu putem să depășim o limită, să facem o medicină de forță, ca-n vremea nazismului. Iei omul cu arcanul de pe stradă, îi faci vaccinul, îl treci pe răboj că l-ai vaccinat”, a mai spus părintele Calistrat.

Părintele Calistrat Chifan este unul dintre cei mai populari preoți de pe internetul românesc. Pe Youtube, canalul său are peste 176.000 de abonați.

Pagina sa de facebook are aproape 1 milion de urmăritori.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate