marți, mai 21, 2024
ACTUALITATESorin Lavric: 8815 euro - suma pe care fiecare cetățean român activ...

Sorin Lavric: 8815 euro – suma pe care fiecare cetățean român activ trebuie să o plătească ca să stingă datoria externă a țării

Senatorul Sorin Lavric denunță, într-un comunicat de presă, faptul că actuala guvernare au crescut datoria externă a țării, urmând ca această datorie să fie acoperită de cetățeni.

Senatorul AUR acuză faptul că din cauza „mediului fiscal imprevizibil”, investitorii ocolesc România.

„Datoria publică a României a depășit 801 miliarde lei, ceea ce înseamnă mai mult de 50% din PIB, numai în luna aprilie este prevăzut un nou împrumut de 7 miliarde de lei, adică 1400 de euro pe care fiecare cetățean activ al țării trebuie să-i scoată din buzunar în această lună pentru a acoperi incompetența guvernului PSD-PNL.

Dezmățul electoral, dar și lipsa de profesionalism a guvernului PSD-PNL a adus România în pragul colapsului financiar. Marii investitori au ajuns să ocolească țara noastră, din cauza mediului fiscal imprevizibil, iar împrumuturile pe care guvernul Ciolacu le face de pe piețele externe, la dobânzi uriașe, sunt folosite pe post de mită electorală.

Actualul ministru de Finanțe, domnul Boloș, spunea luna trecută că va fi nevoie de cel puțin șapte ani pentru a reduce deficitul bugetar până la 3% din PIB, de la un nivel de 5% din PIB, ceea ce înseamnă că după campania electorală pe români îi așteaptă doar șapte ani taxe, impozite și alte noi biruri pentru echilibrarea situației economice.

Românii merită investiții, dezvoltare, servicii de sănătate și educație la standarde europene, nu să fie “pedepsiți” cu taxe și impozite pentru a plăti datoriile externe făcute de niște incompetenți care au ajuns vremelnic în fruntea țării. În acest an, guvernul PSD-PNL trebuie aruncat la groapa de gunoi a istoriei și acest lucru se poate face doar dacă românii vor ieși masiv la vot. Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid care ține cu România!”, a sunat comunicatul lui Sorin Lavric.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

 1. În loc să vă spună că nu va fi plătită niciodată … ori să vă amintească de cazul Greciei.

  Omul acesta vă spune (mai în glumă, mai în batjocură) că învățământul din România ar fi „experimental” – când el este „experimentat” practic peste tot:

  https://r3media.ro/sorin-lavric-critica-romania-educata-experimente-elevi-scoala-romaneasca/

  Nu-i „experimental”, e intenționat. Iar mimarea interesului (cu „România educată”) tot intenționat este: liniștește Prostimea, ca să poată lucra în liniște „experimentul”. Dacă aveam jurnaliști, am fi urmărit situația simultan și în alte țări. Ce vă pot eu spune este că de învățământ nici măcar Stânga (americană, dar nu numai) nu se preocupă.

  E greu să ceri unor oameni cu diplome deja agățate pe pereți să își amintească și cum ar trebui să arate școala.

  Dar eu nu vă zic să nu-l votați! Votați-l, că până nu ajungem la fundul sacului nu ne lămurim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE