marți, octombrie 3, 2023
ACTUALITATEPână acum era „conspirație”. Profesor de la SNSPA despre criza demografică: Ar...

Până acum era „conspirație”. Profesor de la SNSPA despre criza demografică: Ar trebui să ne gândim la o populație de ÎNLOCUIRE. Sună îngrozitor, dar avem nevoie de 500.000 de oameni pe care să-i invităm să se stabilească în România

România are nevoie de o populație de „înlocuire”, pentru a atenua problemele cauzate de criza demografică, susține profesorul universitar și sociologul Bogdan Bucur, de la SNSPA.

Într-un interviu, acesta a explicat că în condițiile natalității scăzute, țara noastră nu are altă soluție decât să caute populații străine pe care le aducă aici.

„Dacă noi reușim să atragem în România, din alte țări, să atragem oameni de calitate de care avem nevoie. Știți bine că se pune această problemă, știți că avem o cotă de 100.000 de oameni în muncă.

O parte dintre creierele luminate care vin, să reușim să le atragem să se stabilească aici. Deci, nu trebuie privim procesul acesta – acum suntem doar bază de livrare – dar va trebui să atragem. Avem nevoie de o populație de înlocuire. Așa se cheamă.

Avem niște pierderi uriașe din punct de vedere al natalității. Se pot înlocui în două feluri: prin natalitate și se vede că nu suntem în stare s-o stimulăm, nu suntem în stare să-i convingem pe români să facă trei copii.

În acest moment, ca România să se apropie de nivelul de populație care-l avea în 1990, noi trebuie să avem 3 copii/familie, o perioadă de 10-20 de ani. Ca să stabilizăm situația actuală, trebuie să măcar 2 copii. Acum nu suntem la 2 copii pe cuplu.

În condițiile acestor cifre, România pierde sub aspect demografic și nu ne permite să conservăm ceea ce avem acum nu să revenim la ceea ce-a fost în 1990. Ceea ce trebuie să facă România ….ar trebui să ne gândim la o populație de înlocuire. Sună îngrozitor. Dar asta e realitatea pură: avem nevoie de 500.000 de oameni pe care să-i invităm să se stabilească în țara noastră”, a spus sociologul pentru Gândul.

Conspirația și Constituția

Reamintim că punctul 4 de la articolul 3 al Constituției României precizează: „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine”.

Afirmațiile explicite ale lui Bucur, cadru didactic la una dintre cele mai puternice universități – pepinieră de cadre pentru politicieni – vin în contradicție cu articolele din presă care susțineau că „marea înlocuire” ar fi doar o conspirație de „extremă-dreapta”.

„Cum a cucerit teoria conspiraționistă a „Marii Înlocuiri”, a francezului Renaud Camus, extrema dreaptă globală”, scria Adevărul în 2021.

„De unde vine teoria rasistă a ”înlocuirii”. Numărul celor care-i cad victime e în continuă creștere”, scria Ziare.com în 2022.

„Cum a cucerit teoria franceză conspiraționistă a „marii înlocuiri” teroriști, scriitori, jurnaliști și extrema dreaptă din întreaga lume”, nota și Libertatea acum doi ani.

„Planul Kalergi sau marea înlocuire”, combătea „Revista 22”, tot în 2022.

Aceeași „conspirație” era combătută și Europa Liberă, anul trecut.

„Marea înlocuire” a fost teoretizată de francezul Renaud Camus și susține că populațiile băștinașe europene sunt înlocuite, pas cu pas, de către populații non-europene.

În acest context merită menționat că în fiecare an, peste 140.000 de muncitori sunt așteptați în România, în 2023. Aceștia sunt, în principal, din Nepal, Sri Lanka, Bangladesh sau Vietnam.

Dintre țările aflate în top 10 surse de muncitori pentru România, niciuna nu este europeană sau majoritar creștină.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

14 COMENTARII

 1. La mumăsa acasă. Spălat pe creieri de soroș da nu pe gratis. Ia dat post de ” profesor”, Acest nimuric predă copiilor noștri, e un semnal de alarmă la Snspa

 2. Și voi de ce credeți că România nu stimulează natalitatea? Vreți să vă zic eu? Programul WEF , la care România s-a supus, spune clar că umanitatea trebuie redusă cu 90% cât mai curând posibil. Depopularea este planul mondial, nu repopularea. Deasemenea, pierderea identității naționale, a drepturilor, dispariția Constituțiilor țărilor, sunt toate puncte din agenda WEF. Nu vă mai fi nici creștin, nici musulman, nici budhist, nici bărbat, nici femeie, nici asiatic, nici european ci “unități organice” modificate genetic, transhumane, care vor servi unor ucigași denumiți azi “elită mondială”. Planul este conceput de Inteligența Artificială, parametrizata de această elită in acest scop. Cei ce vor rămâne în viață se vor hrăni exclusiv cu un fel de “coctail proteic” , vor urma întocmai deciziile AI, nu vor mai fi oameni ci mașini organice avansate. Liberul arbitru va fi demult murit. Oamenii reali rămași (căci vor mai fi poate câteva mii în toată lumea) vor trăi ascunși în mici grupuri sub pământ, in scorburile copacilor, complet izolați. Abia atunci Fiul Lui Dumnezeu va reveni să salveze ceea ce a rămas și lăsat să moară. Pentru cei care vă supuneți încă de pe acum, acceptând (unii chiar cu bucurie) dispariția banilor, injecțiile cu nanotehnologie denumite mARN, controlul complet prin aplicații, programul LGBT, orașele de 15 min, internetul lucrurilor, determinarea genotipului prin teste, alimentele din insecte, povestea crizei climatice (care va impune in final reducerea drastică a consumului energetic și implicit dependența de sistem) credeți că vi se va arăta clemență pentru că i-ați slujit cu credință? Toate acestea sunt construite pentru dezbinare, înrobire și moarte. Acei 500 de milioane care vor trăi și vor fi mai mult mașina decât oameni sunt aleși strict pe criterii genetice, criterii care permit modificarea genetică transhumana fără moartea subiectului . Aceștia sunt cei care in Apocalipsă caută moartea iar moartea va fugi de ei. Pentru aceștia moartea nu va mai fi posibilă, vor fi conștienți ce au ajuns dar nu vor putea face absolut nimic. Să vă deschidă Viul Dumnezeu mințile și inimile să înțelegeți că toate aceste lucruri sunt posibile dacă ne supunem! Nu vă supuneți! Nu mâncați insecte, nu acceptați “tratamente” netestate, renunțați la tehnologia care vă urmărește activitatea cum ar fi plățile exclusiv cu cardul, cu telefonul, conturile pe social media, buletinul cu “cip și antenă”, nu acceptați orașele de 15 minute, nu vă cumpărați electrocasnice inteligente (conectate la IA wireless), nu vă depărtați de valorile creștine, credeți în Dumnezeu! Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți! Amin!

  • ” vor fi mai mult mașina decât oameni sunt aleși strict pe criterii genetice ”

   -oricum peste 95% sint deja mai mult mașina decât oameni
   credem ca sint rezultatul unei SELECTII NEGATIVE ce dureaza de peste 160 de ani…..

 3. Propunem dlui Bucur sa ne dea un exemplu personal ,sa invite cativa din astia la el in casa si sa ii lase in compania familiei cand e plecat la Stefan Gheorghiu….aaaa,SNSPA.Daca functioneaza vom incerca si noi.

 4. ar trebui inlocuiti iremediabil aia de la Stefan Gheorgiu aka SNSPA;
  dealtfel sintem pt. demolarea prin implozie a turnului tembeliziunii nationale,
  inlocuire si aia- inlocuire CU NIMIC!!!!!

 5. Fără bone și biciliști economia României e în pericol. Da, sînt oferte de muncă în România pentru slujba de biclist în ziarele din unele țări din Asia. Cei ce pedaleazp au venit cu contract de muncă.
  Ați putea scrie mai multe. De pildă faptul că cel mai mic salar oferit străinilor este de 2550 lei net, de pildă biciclist, față de doar 1885 net, salarul minim, oferit românilor. Că străinii nu plătesc impozit pe venit. Că TREBUIE ca angajatorul să le asigure cazare. Că au asigurări medicale. Că angajatorii din România au facilități dacă angajează străini.
  Sfaturi:
  Căutați anunțuri de contracte de muncă România în ziarele din țările asiatice. Traduceți online ceea ce căutați și, mai apoi, ce cițiți.

 6. În aceste condiții, nu mai putem vorbi de „poporul român”.
  Pentru acești birocrați, poporul e doar o populație de oriunde guvernată de niște abstracțiuni numite „legi economice”.
  La limită, putem înlocui jumătate din populație sau chiar toată populație; dacă „economia duduie”, e în regulă după părerea lor, nu e nimic rău în asta…

  • Da, ne iau de populație nu de popor, neam sau oameni. Ce înseamnă populatio, că de acolo vine populație, în latină:
   pŏpŭlātĭō,10 ōnis, f. (populor), ¶ 1 action de ravager ; ravages [des troupes] ; déprédation, dégât : CÆS. G. 1, 15, 4 ; LIV. 2, 64, 4 ; 3, 3, 3 ¶ 2 butin, dépouilles : pleni populationum LIV. 2, 43, gorgés de butin ¶ 3 [fig.] corruption, ruine, destruction : PLIN. 9, 104.

 7. Decât o țară bogată cu 1 milion de jihadiști,

  mai bine o țară un pic mai săracă fără 1 milion de jihadiști.

  Dacă asta e alternativa.

 8. conspiratii exista dintotdeauna dar nu toate reusesc. Daca am face cate 3 copii cum zice ala, si nu am fi avortat cateva milioane, si nici nu plecam de bunavoie cateva mil, acum nu am mai fi vorbit de nicio conspiratie

 9. „Până acum era „conspirație”. Profesor de la SNSPA despre criza demografică: Ar trebui să ne gândim la o populație de ÎNLOCUIRE. Sună îngrozitor, dar avem nevoie de 500.000 de oameni pe care să-i invităm să se stabilească în România”

  Invitați-i pe britanicii citați de istoricul Oana Ivan, dacă au probleme cu nota de plată pentru încălzire. Aranjați cu Carlito, când vine să-și inspecteze proprietățile.

  Invitați-i pe nemți, dacă nu mai au gaze rusești destule (că de avut se pare că au, mai au niște țevi mai micuțe). Spuneți-le că în Transilvania abandonată de ei mai avem niște gaze, cu care noi oricum n-avem ce face – să vină ei să ne „dezvolte” (eventual le povestiți și de gazele de sub Marea Neagră, numai nu le ziceți că-s vândute/(ce)date, poate nu știu).

  Invitați-i pe francezi, să nu le mai … scoată ochii președintele fiindcă ar fi toată ziua nemulțumiți, ar căuta gâlceavă și ar evita munca (până pe la 70 de ani – deocamdată).

  P.S.

  Și amintiți-le concetățenilor cum convingi un copil: întâi îl asiguri că, dacă nu vrea, în niciun caz nu se va întâmpla; apoi, când se mai obișnuiește cu ideea, îi pui „medicamentul” sub nas. Pași mici și mulți.

 10. Tipic soroșiștilor de la SNSPA.

  Ce credeați că se va intâmpla dacă lăsăm un miliardar de extrema stânga să educe profesorii din universități (cu mii și mii de burse prin care le-a cumpărat conștiințele)?

  Omul ăsta se gândește doar la stomacul lui și la pensia lui. El a mințit la grămadă cu soroșiștii că dacă faci politici nataliste și de restricționare a crimei prin avort, suntem fasciști.

  Au sabotat orice strategie și viziune pentru familia tradițională, au celebrat satanic avortul criminal ca libertate a femeii (in realitate autodistrugere lentă a femeii care-și ucide pruncul). Au stimulat feminismul revanșard care distruge tinerele studente cu ideologie a urii și care se trezesc la 40 de ani singure cu pisici. Au stimulat propaganda LGBTQ și educația sexuală ideologizată care ajută copiii să facă promiscuitate. Au lăudat drogurile care asigură prăjirea creierului unei generații.

  Acum se trezesc grăsanii bugetari universitari cu salarii nesimțite și mâncăîtori de granturi, nulității fără operă dar plini de aroganță că societatea nu poate merge fără natalitate pozitivă.

  solutia lor e la fel de proastă ca și problema cauzată tot de ei : să aducem 1 milion de musulmani din Pakistan.

  trec peste faptul că nimeni din Orient nu prea are chef de muncă. Vor munci apoi se vor răzbuna pe umilința de a fi fost sclavii de Glovo ai grașilor de la SNSPA incapabili să-și facă mancare și obisnuiți să comande carne grețoasă de la MacDo, imperialism american.

  Musulmanii vor veni cu sharia. Se vor plânge 2 decenii că-s victime și vor mentine un conflict social continuu ca in Franța culpabilizînd majoritatea prin acuzația falsă de rasism.

  O să vă săturați de probleme cand migrația o să distrugă siguranța publică și nu o să vă mai puteți lăsa copiii la plimbare pe stradă de frică.

  O să avem o țară ca afară atunci când nu o să fie zi fără crime sexuale, bătăi, furturi și tâlhării, așa cum e peste tot in Occident unde stânga idioată a creat ghetto-uri migraționale.

  Stânga culturală leneșă, bugetivoră își dă mâna cu antreprenorii fără scrupule care vor sclavi ieftini că n-au chef să dea salarii românilor care s-au dus altundeva…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate