ACTUALITATEOlivia Steer după protestul de duminică: Guvernul, o glumă proastă. Președintele, un...

Olivia Steer după protestul de duminică: Guvernul, o glumă proastă. Președintele, un tonomat de un leu, Ministerul Sănătății – un teatru de păpuși. Influencerii și presa – prostituate șleampete, mimînd veșnic alerta/urgența

Duminică, în Piața Izvor din București, a avut loc un miting de protest împotriva legiferării obligativității vaccinării, la care au luat parte câteva mii de persoane.

Una dintre acestea a fost și Olivia Steer, cunoscuta personalitate media. În postarea ei de după protest, ea a scris că protestul demonstrează că sunt tot mai mulți români care s-au trezit.

„Acum 8 ani (de cînd e fotografia), eram fix în punctul în care începeam o altă viață. Aparent, singură împotriva tuturor. Ne aflam în guvernarea PSD, cu Banicioiu în fotoliul de ministru pe Sănătate, care îi v(r)oia pe toți copiii vaccinați prin lege, prin primul draft nazist, întocmit pe temă. I-au ținut isonul tehnocrați, useriști, peneliști, aldiști, ca succesori sau lobbyști încadrabili penal, care au rafinat aberația și care și-ar fi dorit mult de tot să îi vadă pe părinții sceptici, decăzuți din drepturi și băgați după gratii.
Totul, în uralele mass-media corupte (și nu știam atunci cît de corupte!) și ale influencerilor, cumpărați cu o pizza și un suc.
Azi (s-a văzut, limpede, și duminică, în Parcul Izvor), sîntem mulți treziți. Și sîntem mulți cei care luptăm împotriva minciunilor și abuzurilor autorităților sanitare, a aparatului lor de propagandă sulfuroasă și a naivității (galopant descrescătoare, totuși!), care spune că statul e de partea noastră, că are în vedere doar interesul nostru suprem, că vaccinurile sînt sigure (în special, cele experimentale!), că trebuie să avem încredere în comandamentul pentru situații de urgență și, mai nou!, că #totul_va_fi_bine, dacă #stamacasa și, cînd se cere, #votamusrplus și #pnlminus (de unde rezultă, de fiecare data, #zerobarat – pură matematică!), neuitind niciodată că singurul vinovat pentru orișice e #puiemsd, aka #puiemsdciumaroșie”, a scris Olivia Steer.

Mai mult, ea a șters pe jos cu autoritățile, începând cu Guvernul și Președintele României, pe care l-a numit „tonomat cât un dulap”.

„Nici una din autoritățile care blamau ultragiate lipsa de încredere a celor ca mine, atunci și de atunci încoace, nu mai are, azi, credibilitate. Și pe bună dreptate! Guvernul e o gluma proastă. Președenția, un tonomat cu fise de un leu, mare cît un dulap. Ministerul Sănătății – un teatru de păpuși, cu sfori groase, la vedere. Eroii din linia întîi – acuzați și anchetați penal pentru omor cu premeditate, curînd și condamnați definitiv, cu executare. Influencerii și presa – prostituate șleampete, mimînd veșnic alerta/urgența.

Sîntem pe cont propriu (cum am fost mereu, fără să o știm). Nimeni nu ne ajută. Ceea ce e minunat, pentru că asta e singura premisă a maturizării și solidarității umane, ca duminică, la Izvor.
Primăvara e despre trezire!
O primăvară eficientă, tuturor!”, a scris ea.

Demn de reținut este faptul că soțul Oliviei Steer, Andi Moisescu, a fost infectat cu noul virus la finalul anului trecut.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

7 COMENTARII

  1. @@@rusu teodor,chiar sunt curajos!am fost la protestul contra vaccinarii obligatorii si oricand ies in fata sa ti vad …;si atunci vei afla numele meu!!!iar ADEVARUL exista doar in Biserica,deci daca vrei sa aflii Adevarul de care pomenesti,trebuie sa te raportezi la Sfanta Treime!

  2. „ AU IEȘIT ÎN VREMEA DIN URMĂ MULȚI PROȘTI ÎN ȚARĂ . TRĂIAU ȘI ÎNINTE DAR TĂCEAU. ACUM VORBESC ȘI AU DEVENIT AGRESIVI ”. – Mihail Sadoveanu

  3. @@@rusu teodor,tu esti o greseala a geneticii;probabil ca mama si/sau tatal tau au sau au avut pacate cumplite de ai ajuns in acest hal!

    • „ UNEORI OAMENII NU VOR SĂ AUDĂ ADEVĂRUL DEOARECE NU VOR SĂ LE FIE DISTRUSE ILUZIILE” – Fredrich Nietzsche. Ești atât de curajos în lupta pentru adevăr încât nici nume nu ai ,iar singurul neuron pe care îl porți în acea cutie craniană s-a săturat de inepțiile tale și vrea să evadeze !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT