luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEOlandezii au început o campanie de promovare a LGBT-ului prin fotbal. Nicio...

Olandezii au început o campanie de promovare a LGBT-ului prin fotbal. Nicio țară din Estul Europei nu vrea să participe

Federația Olandeză de Fotbal (KNVB) a demarat campania „OneLove”, prin care căpitanul echipei naționale de fotbal va purta o banderolă în culorile LGBT la meciurile internaționale, pentru a protesta împotriva discriminării, informează NLTimes, citând AP.

Mai precis, este vorba despre a protesta împotriva faptului că homosexualitatea este considerată infracțiune în Qatar, țară care va găzdui la finalul lui 2022, turneul final al Campionatului Mondial de Fotbal.

La apelul olandezilor, țară care mai e cunoscută pentru „fetele expuse în vitrină”, au răspuns opt țări: Belgia, Danemarca, Anglia, Franța, Germania, Norvegia, Suedia și Elveția. Toate aceste echipe naționale vor avea o banderolă în culorile mișcării LGBT la meciuri, pentru „a face o declarație clară împotriva prejudecăților”, după cum a informat KNVB.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Șapte dintre aceste țări vor purta banderolele LGBT inclusiv la meciurile din Qatar, iar două doar în meciurile din Liga Națiunilor.

De remarcat că, deși campania a început anul trecut, pentru a protesta împotriva legii de protecție a minorilor din Ungaria, nicio țară din Estul Europei nu s-a raliat demersului olandezilor.

Mai mult decât atât, nici măcar majoritatea țărilor din Occident, inclusiv state mari precum Italia, Spania, Portugalia nu au dorit să ia parte.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

7 COMENTARII

  1. Cu totii pupa mana aceluiasi stapan in politica,presa,religie,sport si ce vreti dvs.Singura presa independenta a existat pe vremea cand mergeai la chioscul si cumparai ziarul in format de hartie iar redactia traia din banii platiti de cititori.Cine asteapta in vremurile astea sa citeasca pe net sau yoube un site sau ziar liber este naiv.

  2. Fi-ti ar ai dreaq si voi, ca cenzurati! Nu pricepeti ironiile, sunteti primitivi la fel ca g4media, opusul vostru, cica!
    Baa, voi stiti ca un om care alearga, in sport ma refer, are o amprenta de codoi imensa fata de un om care munceste normal? Ei, comentariul asta e banat si de progresisti, si de voi. Inseamna ca mai egzista si alte cai, care frebuiesc descoperite!

    • activenews e opozitia controlata, pro-vest, cu latura ortodox-mistica.. tot de-ai globalistilor, ca dovada ca am aflat de ei de pe hotnews..

  3. Cine nu a realizat ca sporturile clasice vor disparea e pierdut. Un pas mic,o ingenuchiere, o banderola…….si apoi restul. Spotul a ajuns doar o miscare pentru manipulare. Esti cum vrem noi bine, nu esti….esti exclus inclusiv ca spectator. Cand manipularea mondiala va fi perfect functionala, sporturile vor disparea….cel putin cele care sunt controlate(fotbal, tenis, F1…..etc). Ele vor fi ale celor care controleaza…….restul populatie va avea un program fix de munca-odihna. Distractia va fi doar pentru cei cu bani!

  4. De compatimit, e clar ca sunt obligati de sponsorii progresisti. Englezii trebuie sa mai si ingenuncheze inainte de meci. Sai ii mai oblige si sa execute dansul pinguinului si uite asa arde nocturna degeaba 15 minute in plus la fie are meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate