ACTUALITATE O piesă de teatru plină de obscenități va fi aratată elevilor din...

O piesă de teatru plină de obscenități va fi aratată elevilor din mai multe licee din Piatra-Neamț. Piesa face parte dintr-un proiect co-finanțat de stat ce se adresează inclusiv copiilor de 7 ani

Câteva clase de liceu din Piatra Neamț vor avea ocazia să asiste la premiera piesei de teatru „98% Decizia corectă”, în care vor auzi expresii precum „Măcar eu știu să mi-o trag fără să-mi ajungă burta la gură”, sau „că s-ar putea să-ți bagi p… în copil” ori „Se vede-n ochii tăi că-ți place p..”.

Acestea și multe altele, pe care nu le mai reproducem, vor fi auzite pe scena Teatrului Tineretului din Piatra Neamț, instituție condusă de către Gianina Cărbunariu, iar elevii mai multor licee din zona Moldovei, respectiv Colegiul Național „Gheorghe Asachi” (Piatra-Neamț), Colegiul Național de Informatică (Piatra-Neamț), Liceul de Artă “Victor Brauner” (Piatra-Neamț), Colegiul Național “Roman Vodă” (Roman) și Colegiul Național “Ștefan cel Mare” (Târgu-Neamț), le vor asculta online.

Această piesă, ca și alte două, face parte din proiectul #SAFESPOTT, ce are ca obiectiv promovarea unui „spațiu sigur de dezbatere educativă destinată publicului tânăr, pe tema diversității și toleranței”, după cum se arată în proiect. „Diversitate și toleranță” sunt exprimări eufemistice folosite de activiștii LGBT pentru promovarea acestei ideologii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Cele trei piese de teatru se adresează, conform organizatorilor, copiilor și tinerilor pe trei categorii de vârstă: 7-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani. Proiectul #SAFESPOTT este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, deci din banii statului.

Teatrul Tineretului din Piatra Neamț este în subordinea Consiliului Județean Neamț, condus din 2016 de către PSD-istul Ionel Arsene, care spune despre sine că „Sunt un nemțean creștin care crede în țara lui”.

Directoarea și inițiatoarea proiectului este regizoarea Gianina Cărbunariu (foto), cea care a ajuns în această funcție în 2017, scrie vestea.net.

Cărbunariu este o favorită a mediilor de stânga, ea fiind promovată de către siteul postului de radio public german, Deutsche welle, de varianta românească a siteului Baricada sau de „Revista 22”. Într-un interviu acordat acestei publicații, ea numea „naționalismul” printre fenomenele care „fac ravagii peste tot”.

De altfel, în calitate de directoare al Teatrului Tineretului, ea a refuzat să pună în aplicare un OUG care cerea folosirea obligatorie a logo-ul Centenarului în anul 2018, pentru toate instituțiile publice, după cum scria presa din Neamț.

Gianina Cărbunariu nu se sfiește să se afișeze cu logo-urile și simbolurile asociate homosexualității, în schimb (Foto mai jos).

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În 2016, alături de alți artiști de stânga, între care Loredana Groza, Radu Jude, Ada Solomon sau Maria Popistașu, Gianina Cărbunariu a semnat o scrisoare deschisă prin care condamna inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției, considerând că „Demersul Coaliţiei pentru Familie încearcă restrângerea drepturilor persoanelor LGBT”.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate