luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEO invenţie românească unică în lume care aduce salina acasă. Nu are...

O invenţie românească unică în lume care aduce salina acasă. Nu are nicio contraindicaţie şi este decontată de CNAS

Un român este inventatorul unui dispozitiv medical certificat la nivel european şi utilizat cu succes în străinătate pentru tratamentul unor afecţiuni respiratorii. Este singurul inhalator din lume care foloseşte particule de sare uscată şi poate fi utilizat fără riscuri, la orice vârstă.

Inginerul Constantin Pascu este inventatorul tehnologiei care stă la baza inhalatorului cu sare uscată. Este o soluţie simplă, naturală, comodă, fără ingerarea unor substanţe chimice. E vorba de un tratament care se poate face acasă!

„Aparatele SaltMed sunt avizate medical, conform normelor internaţionale europene”, declară inventatorul român.

Inhalatorul cu aer salin uscat SaltMed are numeroase beneficii: uşurează respiraţia persoanelor care au dificultăţi respiratorii; previne şi tratează gripa, răceala şi alte afecţiuni respiratorii; vindecă tusea persistentă; reduce drastic sensibilitatea la alergeni; previne îmbolnăvirile persoanelor vulnerabile.

O oră de utilizare a inhalatorului este echivalentul unei zile petrecute în salină

Aparatul este foarte uşor de utilizat şi poate fi folosit indiferent de activităţile zilnice pe care le faceţi. Practic, se poate spune că acest dispozitiv aduce salina acasă.

Trebuie să ştiţi că dispozitivul se decontează de către Casa de Asigurări pentru utilizarea la domiciliu a copiilor cu vârsta de până la cinci ani care suferă de afecţiuni respiratorii. Decontarea se face la recomandarea medicilor specialişti.

Medicul Cătălin Cîrstoveanu, şeful secţiei de Terapie Intensivă pentru nou-născuţi de la Spitalul „Marie Curie”, a vorbit duminică, la Antena 3 CNN despre acest dispozitiv medical.

Spune că inhalatorul cu aer uscat salin e extrem de eficient. La pacienţii care primeau cortizon inhalator pentru boli respiratorii cronice, administrarea sistematică şi concomitentă de sare SaltMed a permis reducerea sigură a dozelor de cortizon.

Mai mult, administrarea de particule uscate de sare nu are nicio contraindicaţie, a declarat Cătălin Cîrstoveanu pentru Antena 3.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate