ACTUALITATE Prognoza meteo 12-18 octombrie: Ploi multe și primele ninsori

Prognoza meteo 12-18 octombrie: Ploi multe și primele ninsori

Cum va fi vremea săptămâna 12– 18 octombrie? Ploioasă, iar la munte apar ninsorile!

Urmează o săptămână cu vreme extrem de capricioasă, cu alternanțe importante din punct de vedere al temperaturilor, dar și cu multe precipitații, mai ales în primele zile și apoi în weekend. Cu excepția Dobrogei, unde vorbim doar de maxim 10 – 15 l/mp de precipitații, restul țării primește ploi din plin și vorbim de cantități de 30 – 50 de l/mp iar în zonele montane chiar 60 – 70 de l/mp. Ploi extrem de binevenite și care ajută mult agricultura.

Prognoza detaliată o puteți citi aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 7.859 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite