News ȘTIRI Prognoza meteo 12-18 octombrie: Ploi multe și primele ninsori

Prognoza meteo 12-18 octombrie: Ploi multe și primele ninsori

Cum va fi vremea săptămâna 12– 18 octombrie? Ploioasă, iar la munte apar ninsorile!

Urmează o săptămână cu vreme extrem de capricioasă, cu alternanțe importante din punct de vedere al temperaturilor, dar și cu multe precipitații, mai ales în primele zile și apoi în weekend. Cu excepția Dobrogei, unde vorbim doar de maxim 10 – 15 l/mp de precipitații, restul țării primește ploi din plin și vorbim de cantități de 30 – 50 de l/mp iar în zonele montane chiar 60 – 70 de l/mp. Ploi extrem de binevenite și care ajută mult agricultura.

Prognoza detaliată o puteți citi aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate