luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEO elevă din Tecuci a fost lovită cu pumnii și picioarele de...

O elevă din Tecuci a fost lovită cu pumnii și picioarele de două adolescente și de mama uneia dintre acestea

La o școală din Tecuci a izbucnit un scandal între două adolescente de clasa a 9-a și o elevă de clasa a 8-a. După ce tânăra de 14 ani a fost lovită și trântită la pământ, în conflict a intervenit și mama uneia dintre agresoare, informează Bzi.ro.

Elevele se aflau în pauză când a avut loc bătaia, iar motivul acesteia pare să fi fost faptul că victima le-ar fi adresat cuvinte urâte celor două eleve mai mari. Mama uneia dintre ele a intervenit pentru a lovi victima.

Scenele au fost surprinse de colegii acestora care s-au amuzat și au ales  nu intervină. Vezi filmarea pe tecuceni.com.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Oamenii legii au au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, iar mama implicată este și ea cercetată.

„La data de 10 mai 2023, ora 13.09, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada Costache Racoviță, din municipiul Tecuci, ar fi avut loc o agresiune fizică între trei tinere, eleve în cadrul a două unități de învățământ situate în imediata apropiere. Din verificările preliminare, polițiștii au stabilit că, la data mai sus menționată, în jurul orei 13.00, în timpul pauzei dintre orele de curs, mai mulți elevi ar fi ieșit în afara celor două unități de învățământ, care sunt situate pe strada Costache Racoviță, în vederea socializării, în zona unui bloc de locuințe.

În acest loc s-au întâlnit și trei adolescente, două de 15 ani, eleve în clasa a IX -a și una de 14 ani, elevă în clasa a VIII -a. Între cele trei eleve ar fi avut loc o discuție în contradictoriu, în urma căreia s-ar fi agresat fizic și și-ar fi adresat cuvinte și expresii vulgare. De asemenea, ulterior acestui incident, în zona respectivă a venit și mama uneia dintre minore, o femeie de 38 de ani, care ar fi lovit-o cu palma în zona feței de mai multe ori pe cea de 14 ani. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările vor fi continuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum și gradul de participare al fiecărei persoane.”, comunică autoritățile, potrivit Bzi.ro.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate