joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEGeorge Simion: Lumea o ia ușor – ușor razna! Femeile nu mai...

George Simion: Lumea o ia ușor – ușor razna! Femeile nu mai știu că sunt femei, bărbații nu mai știu că sunt bărbați, inventează 72 de tipuri de gen, binar, non-binar, unii se cred veioze

Președintele AUR, George Simion, a declarat că „lumea înnebunește” și că într-o astfel de situație, este nevoie de „forțe creștine, de forțe patriotice, care să pună familia la baza societății”.

El a exemplificat cu ideologia de gen, unde se inventează genuri noi, iar bărbații se declară femei și invers.

„Dacă am menționat republicanii din State, dacă am menționat forțele care se luptă în acest moment, patrioții contra globaliști, trebuie să vă spun ceea ce vedeți și dumneavoastră pe internet, la televizor și, din păcate, ușor – ușor și în marile orașe din România. Lumea o ia ușor – ușor razna! Femeile nu mai știu că sunt femei, bărbații nu mai știu că sunt bărbați, inventează 72 de tipuri de gen, binar, non-binar, unii cred că sunt veioze, nu își mai dau seama că Dumnezeu a lăsat femeia să nască copii. Pe scurt, lumea înnebunește!
Avem nevoie de normalitate, avem nevoie de forțe creștine, de forțe patriotice, care să pună familia la baza societății. Avem nevoie să creștem demografia României. Avem nevoie de soluții. Avem nevoie de oameni. Avem nevoie de acest program care se cheamă „Reconstruim România”. Avem nevoie de unitate între noi”, a spus George Simion, cu ocazia discursului ținut în cadrul Congresului Partidului Republican.

Liderul AUR a menționat că politic, problema nu se mai pune între „stânga și dreapta”, ci între „patrioți și globaliști”.

„Avem, în 2024, o luptă nu doar în țară. Partidul Republican din Statele Unite ale Americii, ce reprezintă forțele patriotice, sunt convins că va reuși să recucerească puterea în Statele Unite și va înfrânge blocul globalist.
Astăzi nu mai este vorba despre stânga și despre dreapta. Astăzi vorbim despre patrioți și globalisti.
Avem ștampile, avem sigle de partid, avem filiale cu identități și cu personalități care vor candida în 2024. Pentru mine, dincolo de ștampile, de sigle, de statut de partid, mult mai importanți sunt oamenii. Și sunt astăzi aici și cred în victoria din 2024 pentru că eu cred în oamenii pe care îi vom avea în alianța noastră comună. Eu cred în Cristian Terheș! Eu cred în Gheorghe Piperea! Eu cred în colegii noștri republicani, Marian Cucșa, Ionel Petre, Ionel Ciupe”, a spus deputatul.

Simion a participat la congresul partidului Republican, ocazie cu care a anunțat lansarea aplicației „Platforma AUR” pentru telefoanele mobile.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate