ACTUALITATENu poate să-și salveze căsnicia, dar vrea să salveze planeta: Bill Gates...

Nu poate să-și salveze căsnicia, dar vrea să salveze planeta: Bill Gates divorțează de nevastă după 27 de ani

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a anunțat pe Twitter că divorțează de soția sa, Melinda Gates, după 27 de ani de căsnicie. „Am crescut împreună trei copii minunați și am înființat o fundație care acționează pe plan global pentru a face oamenii să trăiască sănătos și să fie productivi. Continuăm să fim în continuare dedicați acestei misiuni și vom colabora în cadrul fundației, dar nu considerăm că mai putem evolua din poziția de cuplu în acestă nouă etapă a vieții noastre” – se arată în comunicatul semnat de cei doi și publicat pe contul de Twitter al lui Bill Gates.

Bill și Melinda Gates s-au cunoscut din postura de colegi la Microsoft. Ea ocupa funcția de marketing manager al companiei de software.

Bill Gates este cunoscut pentru preocuparea constantă pe care o are cu salvarea planetei: de la investițiile în vaccinuri, la reducerea poluării prin consumul de carne artificială și stoparea încălzirii globale prin blocarea razelui Soarelui.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. Fundația lui maniacală e vinovată de tragedii cu vaccinarea in masă din Africa sau India, un adevărat cancer al umanității care a mutilat mii de copii acolo și a folosit banii și faima să mușamalizeze dramele. google it.

    ce se intamplă acum cu psihoza vaccinistă a fost testat deja recurent in arii locale, de aia merge așa bine lanțul propagandă-medici mercenari-corporații-OMS-guverne-presă-vaccinare de masă.

    trebuie să ne trezim si fiecare să ia atitudine in jurul lui, om cu om. lațul se strânge, parcă au innebunit

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...