marți, martie 5, 2024
ACTUALITATENoul sediu al AUR din Craiova, vandalizat chiar înainte de a fi...

Noul sediu al AUR din Craiova, vandalizat chiar înainte de a fi inaugurat de George Simion

Noul sediu judeţean al AUR din municipiul Craiova a fost vandalizat, în noaptea de miercuri spre joi, chiar înainte de a fi inaugurat în prezenţa preşedintelui partidului, George Simion, informează pagina de Facebook AUR Dolj.

Preşedintele AUR Dolj, deputatul Ringo Dămureanu, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că pe geamul sediului AUR au fost lipite mesaje cu conţinut denigrator.

Acesta afirmă că vandalizarea sediului are legătură cu protestul partidului din seara de miercuri, când membrii formaţiunii au mers la sediile PNL şi PSD, iar la sediul PSD au fost întâmpinaţi de mai mulţi membri de partid care purtau pancarte cu aceleaşi mesaje.

„Extremiştii PSD Dolj au vandalizat sediul AUR. Chiar înainte de a fi inaugurat, prin prezenţa preşedintelui George Simion, sediul judeţean al AUR, situat în Craiova, str. Dr. Ioan Cantacuzino nr. 8B, a fost vandalizat (…). În seara zilei de miercuri, în aşteptarea unui protest AUR cu privire la comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare, membrii şi simpatizanţii PSD Craiova (…) au fost incitaţi să organizeze o contramanifestaţie. Membrii AUR nu au dorit să intre în coliziune cu huliganii invitaţi de echipa doamnei Vasilescu şi şi-au ţinut liniştiţi marşul şi protestul, aspect care i-a deranjat vizibil pe extremiştii pesedişti, care au trecut de îndată la atac: atacarea în public a reprezentanţilor opoziţiei doljene şi vandalizarea sediului AUR”, a afirmat Ringo Dămureanu, conform G4media.

Dămureanu a mai afirmat că nu vor depune plângere la poliţie, pentru că „siguranţa şi încrederea doamnei Olguţa Vasilescu sugerează mult mai mult decât o plângere la poliţie”.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. “riveranii” lu olgutza
    aia care s-a luat in gura cu Vadim!

    Lia Olguța Vasilescu și-a început cariera politică la 16 ani, în 1991. Atunci s-a înscris în Partidul România Mare condus de Corneliu Vadim …
    -16 ani?
    -probabil avea nevoie de banii de avort….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE