ACTUALITATEJoe Biden îndeamnă preoții și pastorii să promoveze vaccinurile și măștile

Joe Biden îndeamnă preoții și pastorii să promoveze vaccinurile și măștile

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, îndeamnă preoții și pastorii religioși locali să promoveze vaccinurile anti-Covid-19 și măștile, având în vedere că în mediile religioase se află mulți oameni sceptici cu privire la acestea, mulți dintre ei fiind susținătorii fostului președinte Donald Trump, informează Breitbart.

În timpul unui eveniment la Casa Albă legat de pandemia de coronavirus, președintele Biden a fost întrebat de un reporter ce trebuie făcut ca mai mulți republicani și susținători ai lui Donald Trump să se vaccineze.

„Îndemn toți medicii locali, miniștrii și preoții să vorbească despre de ce este important ca oamenii să se vaccineze și chiar după ce toți s-au vaccinat, să poarte masca.”, a precizat președintele american.

Joe Biden a avut îndoieli cu privire la vaccinurile împotriva Covid-19 în timpul campaniei prezidențiale, când acestea erau dezvoltate sub mandatul președintelui Trump.

„Oamenii nu cred că el [Donald Trump] spune adevărul. Prin urmare, nu sunt cu toții siguri că se vor vaccina.”, declara Biden în august 2020.

Actualul șef de stat și-a mai exprimat și „îngrijorarea” că vaccinurile dezvoltate în timpul mandatului liderului republican „au mici șanse să treacă de toate testele care trebuie făcute.”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate