ȘTIRINorvegia neagă că ar schimba protocolul de vaccinare, după ce 33 de...

Norvegia neagă că ar schimba protocolul de vaccinare, după ce 33 de oameni au murit imediat după imunizare

ACTUALIZARE ora 12:00

Autoritățile norvegiene au precizat că protocolul privind vaccinarea nu va fi modificat, așa cum unul dintre producătorii vaccinului anti-covid, anume BioNTech, anunțase luni seara, în contextul în care 33 de oameni au murit după imunizare, anunță Libertatea.

Potrivit sursei citate, autoritățile norvegiene au precizat, într-o conferință de presă, că nu schimbă protocolul de vaccinare, ci doar cer ca „o evaluare medicală să fie făcută înainte de administrarea vaccinului anti-COVID”.

Știrea inițială:

Norvegia a decis să schimbe protocolul privind utilizarea vaccinului de la Pfizer/BioNTech, după ce 33 de oameni cu vârsta peste 75 de ani au murit la scurt timp după vaccinare, anunță Reuters, citată de Libertatea.

Schimbarea luată în considerare de autoritățile norvegiene este excluderea bolnavilor în stadiu terminal și a persoanelor foarte bătrâne de pe lista de vaccinare.

Anunțul autorităților vine după ce voci din sănătatea publică din Norvegia și-au exprimat îngrijorarea cu privire la siguranţa vaccinului Pfizer la oamenii în vârstă, cu afecţiuni cronice foarte serioase.

Autoritățile norvegiene au intrat în alertă încă de la sfârșitul săptămânii trecute, când sunt în 23 de oameni au murit la scurt timp după vaccinarea anti-covid, după cum a relatat R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...