ACTUALITATECiucă, Tătatu și Arafat, convocați la Palatul Cotroceni, pe tema epidemiei de...

Ciucă, Tătatu și Arafat, convocați la Palatul Cotroceni, pe tema epidemiei de covid. GCS: 6.171 de noi cazuri de infectări, în ultimele 24 de ore

Preşedintele Klaus Iohannis va avea, marţi, la Palatul Cotroceni, o şedinţă de lucru privind gestionarea epidemiei de covid, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, la ședință vor participa prim-ministrul interimar, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătăţii, Nelu Tataru, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Sedința este programată pentru ora 15.00.

Un număr de 6.171 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în urma efectuării a 25.185 de teste la nivel naţional, a informat, marţi, Grupul de Comunicare Strategică (GCS), potrivit Agerpres.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...