ACTUALITATENicuşor Dan: O să avem o iarnă cu mai multe avarii decât...

Nicuşor Dan: O să avem o iarnă cu mai multe avarii decât în 2019, pentru că rețeaua este cu un an mai veche

Primarul general ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că se așteaptă ca în această iarnă să se înregistreze mai multe avarii comparativ cu 2019, în ideea că rețeaua o să fie cu un an mai veche.

În plus, a menționat Nicușor Dan, potrivit Agerpres, în această vară, fiind un context electoral, nu s-au mai făcut reparațiile necesare.

Însă, noul primar general al Capitalei a subliniat că imediat după preluarea mandatului se va ocupa de asigurarea stocurilor de materiale şi a echipelor pentru intervenţii.

“Ceea ce noi putem să facem, imediat după preluarea mandatului, este să avem stocuri de materiale pentru intervenţii şi să avem echipe pregătite pentru intervenţii, inclusiv detectoare de avarii, care nu există în momentul de faţă. Am spus că o să facem nişte licitaţii de urgenţă, pentru ca nu doar echipele Termoenergetica să intervină pe teren, ci şi privaţi, pe care să îi contractăm în regim de urgenţă, pentru ca să putem să intervenim pe avarii cât mai redepe”, a precizat Nicuşor Dan, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută, luni, la Ministerul Fondurilor Europene.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate