News ȘTIRI Nicuşor Dan: O să avem o iarnă cu mai multe avarii decât...

Nicuşor Dan: O să avem o iarnă cu mai multe avarii decât în 2019, pentru că rețeaua este cu un an mai veche

Primarul general ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că se așteaptă ca în această iarnă să se înregistreze mai multe avarii comparativ cu 2019, în ideea că rețeaua o să fie cu un an mai veche.

În plus, a menționat Nicușor Dan, potrivit Agerpres, în această vară, fiind un context electoral, nu s-au mai făcut reparațiile necesare.

Însă, noul primar general al Capitalei a subliniat că imediat după preluarea mandatului se va ocupa de asigurarea stocurilor de materiale şi a echipelor pentru intervenţii.

„Ceea ce noi putem să facem, imediat după preluarea mandatului, este să avem stocuri de materiale pentru intervenţii şi să avem echipe pregătite pentru intervenţii, inclusiv detectoare de avarii, care nu există în momentul de faţă. Am spus că o să facem nişte licitaţii de urgenţă, pentru ca nu doar echipele Termoenergetica să intervină pe teren, ci şi privaţi, pe care să îi contractăm în regim de urgenţă, pentru ca să putem să intervenim pe avarii cât mai redepe”, a precizat Nicuşor Dan, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută, luni, la Ministerul Fondurilor Europene.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate