ACTUALITATENicolae Voiculeț ia exemplul lui Eric Clapton: NU VOI CONCERTA la niciun...

Nicolae Voiculeț ia exemplul lui Eric Clapton: NU VOI CONCERTA la niciun eveniment sau pe nicio scenă unde există un public discriminat

Naistul Nicolae Voiculeț a anunțat oficial că nu va concerta acolo unde va exista un public discriminat.

El a cerut organizatorilor să nu-l contacteze în cazul în care doresc să ceară vreo dovadă de vaccinare din partea spectatorilor.

„NU VOI CONCERTA la niciun eveniment sau pe nicio scenă unde există un public discriminat.
Vă rog să nu mă mai contactați pentru că nu voi concerta în locurile în care este impusă o dovadă a vaccinării pentru spectatori.

Folosiți slugile de “artiști” plătiți de guvern, care au cântat la maratoanele vaccinărilor în masă..!
Muzica naiului meu e o rugăciune pe care o ridic în sunete spre cer și cu ea vreau să vindec oamenii, nu să le cânt în timp ce sunt eutanasiați”, a tunat artistul.

Reamintim că o poziție asemănătoare a adoptat și legenda muzicii britanice, Eric Clapton.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...