ACTUALITATELegendarul artist Eric Clapton anunță că nu va concerta în locurile în...

Legendarul artist Eric Clapton anunță că nu va concerta în locurile în care este nevoie de o dovadă a vaccinării pentru spectatori

Legendarul artist Eric Clapton a anunțat oficial că nu va concerta în niciun loc care solicită participanților să demonstreze că au fost vaccinați împotriva Covid-19, informează The Rolling Stone.

Clapton a reacționat astfel la anunțul prim-ministrului Boris Johnson, de luni, 19 iulie, conform căruia permisele de vaccinare vor fi necesare pentru a intra în cluburile de noapte și alte locații. Relevant este că declarația lui Clapton a fost împărtășită pe contul de Telegram al producătorului de film și arhitectului Robin Monotti, care a fost, de asemenea, sceptic cu privire la vaccinul Covid-19 și și-a exprimat alte îndoieli cu privire la răspunsul guvernului britanic la pandemie. (Clapton a distribuit anterior un mesaj despre experiența sa „dezastruoasă” după ce a primit vaccinul Covid-19.)

„Ca urmare a anunțului premierului de pe 19 iulie 2021, mă simt legat de onoare să anunț și eu ceva, la rândul meu: vreau să spun că nu voi concerta pe nicio scenă unde există o audiență discriminată. Dacă nu există o prevedere prin care toate persoanele pot participa, îmi voi rezerva dreptul de a anula spectacolul. Eric Clapton”, sună mesajul postat de artist pe Telegram.

Mesajul a fost acompaniat de un link către cântecul anti-lockdown al artistului, cântat alături de Van Morrison: Stand and deliver.

Contactați de revista Rolling Stone, reprezentanții autorității britanice care se ocupă de vaccinare au spus că recomandă în continuare vaccinarea, „deoarece beneficiile vaccinului AstraZeneca depășesc riscurile în ceea ce privește majoritatea oamenilor”.

 

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Cand guvernantii spun ca beneficiile depasesc riscurile inseamna ca nu au argumente in sustinerea vaxinarii. O astfel de afirmatie ar trebui insotita de date care sa motiveze afirmatia. Sa spui asa ceva fara sa argumentezi e ca si cand ai spune „ca asa vrei tu si nu ai chef sa spui de ce!”. Sablon preluat peste tot in lume. Asemanator cu catalogarea cuiva ca si „adept al teoriei conspiratiei” pentru ca nu ai argumente impotriva afirmatiilor lor. Probabil ca asa sunt setati manciurienii sa raspunda.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...