marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEPlicuri suspecte pentru Ambasada Ucrainei, identificate de către organele de Poliție

Plicuri suspecte pentru Ambasada Ucrainei, identificate de către organele de Poliție

Polițiștii Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB) au fost sesizați cu privire la faptul că, în decursul zilei de marți, la sediul Ambasadei Ucrainei au fost primite două plicuri cu conținut suspect, informează Cotidianul.

Informația a fost confirmată de Serviciul Român de Informații. Știrea inițială nu oferea informații cu privire la ambasada cărui stat a fost implicată în acest eveniment, clarificarea venindulterior de la SRI.

Respectivele plicuri au fost ridicate de către organele abilitate, urmând a fi supuse expertizei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Echipele SRI s-au deplasat la Ambasada Ucrainei astăzi, în urma unui apel la 112, prin care s-a precizat că au fost primite mai multe plicuri suspecte. Pirotehniştii au demarat procedura standard pentru investigarea acestora. În urma controlului pirotehnic se va stabili dacă va fi nevoie ca acestea să fie ridicate şi transportate în siguranţă”, a precizat SRI.

La sediul Ambasadei Ucrainei din sectorul I al capitalei au venit echipaje de poliție cu misiunea de a proteja perimetrul de securitate al zonei.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE