ACTUALITATEFOTO & VIDEO | Gigi Becali a primit cea mai înaltă distincție...

FOTO & VIDEO | Gigi Becali a primit cea mai înaltă distincție a Bisericii: Crucea Patriarhală. Latifundiarul nu și-a mai putut stăpâni LACRIMILE

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a fost distins cu Crucea Patriarhală, cea mai înaltă distincție a Bisericii Ortodoxe Române.

Evenimentul a avut loc cu ocazia sfințirii bisericii Mănăstirii Pantocrator din județul Teleorman. Alături de Becali, Biserica i-a mai distins și pe Domnica Geambazi, sora sa și pe Adrian Videanu. Aceștia sunt considerați cei trei ctitori ai bisericii Mănăstirii Pantocrator din Drăgănești, jud. Teleorman. Sora patronului stelist a primit Crucea „Maria Brâncoveanu”.

Distincțiile oferite de Patriarhul Daniel au fost înmânate de mitropolitul Moldovei și Bucovinei, ÎPS Teofan, cu ocazia sfințirii bisericii celei mari a mănăstirii. La slujbă au participat câteva mii de oameni.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Gestul Bisericii l-a emoționat pe Gigi Becali, care nu și-a putut stăpâni lacrimile în fața celor prezenți.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...