ACTUALITATEUSR-PLUS insistă să introducă obligativitatea certificatului verde în câmpul muncii: Acest proiect...

USR-PLUS insistă să introducă obligativitatea certificatului verde în câmpul muncii: Acest proiect va trece de Camera Deputaților

Vicepreședintele USR-PLUS și purtătorul de cuvânt al formațiunii, Ionuț Moșteanu, se declară convins că proiectul privind obligativitatea prezentării la locul de muncă a certificatului verde va fi adoptat de Camera Deputaților, după ce actul normativ a fost respins de Senat, informează Agerpres.

Acesta a subliniat că absolut toți membrii partidului său au votat în favoarea acestei legi.

„Toți senatorii USR prezenți la vot au votat pentru introducerea certificatului verde. Colegii mei senatori au avut ceva probleme personale. Sunt doi sau trei care au lipsit. O să clarificăm acest lucru, o să avem această discuție.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Însă cu siguranță, la Camera Deputaților – proiectul vine la Camera Deputaților – vom insista să intre în dezbatere imediat. Săptămâna viitoare va intra în dezbatere în comisii și sperăm să dăm și vot și va trece. Vă spun că acest proiect va trece la Camera Deputaților”, a declarat domnul Moșteanu.

Premierul interimar Florin Cîțu, președintele Partidului Național Liberal, a declarat că va avea grijă ca deputații liberali să fie prezenți la dezbateri și să voteze proiectul referitor la certificatul verde.

„Este un proiect important, care trebuie aprobat, care ajută România să depășească acest moment și voi avea grijă ca la Camera Deputaților parlamentarii PNL să fie prezenți, să voteze tot”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...