joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEUSR-PLUS insistă să introducă obligativitatea certificatului verde în câmpul muncii: Acest proiect...

USR-PLUS insistă să introducă obligativitatea certificatului verde în câmpul muncii: Acest proiect va trece de Camera Deputaților

Vicepreședintele USR-PLUS și purtătorul de cuvânt al formațiunii, Ionuț Moșteanu, se declară convins că proiectul privind obligativitatea prezentării la locul de muncă a certificatului verde va fi adoptat de Camera Deputaților, după ce actul normativ a fost respins de Senat, informează Agerpres.

Acesta a subliniat că absolut toți membrii partidului său au votat în favoarea acestei legi.

„Toți senatorii USR prezenți la vot au votat pentru introducerea certificatului verde. Colegii mei senatori au avut ceva probleme personale. Sunt doi sau trei care au lipsit. O să clarificăm acest lucru, o să avem această discuție.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Însă cu siguranță, la Camera Deputaților – proiectul vine la Camera Deputaților – vom insista să intre în dezbatere imediat. Săptămâna viitoare va intra în dezbatere în comisii și sperăm să dăm și vot și va trece. Vă spun că acest proiect va trece la Camera Deputaților”, a declarat domnul Moșteanu.

Premierul interimar Florin Cîțu, președintele Partidului Național Liberal, a declarat că va avea grijă ca deputații liberali să fie prezenți la dezbateri și să voteze proiectul referitor la certificatul verde.

„Este un proiect important, care trebuie aprobat, care ajută România să depășească acest moment și voi avea grijă ca la Camera Deputaților parlamentarii PNL să fie prezenți, să voteze tot”.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE