ACTUALITATEPoliția din Marea Britanie nu a rezolvat problema criminalității, dar vopsește mașinile...

Poliția din Marea Britanie nu a rezolvat problema criminalității, dar vopsește mașinile în „curcubeu“, pentru a sprijini comunitatea LGBT

Poliția britanică înlocuiește mașinile de patrulare cu „hate crime cars” (mașinile împotriva urii), pentru a încuraja oamenii să raporteze incidente precum comentariile negative de pe rețelele sociale. Directorul adjunct al poliției, Julie Cooke, spune că mașinile de poliție vopsite în culorile curcubeului fac acum parte din flota de vehicule și vor fi conduse zilnic de ofițeri.

Criticii spun că poliția ar trebui să se concentreze pe probleme „reale”, cum ar fi crimele și violurile.

Julie Cooke, șeful Consiliului Național al Șefilor Poliției (NPCC) pe probleme LGBT, afirmă că „mașinile patrulează cu scopul de a arăta comunității că vrem să fiți reprezentați… Suntem acolo pentru a da încredere comunității LGBT+, dar și altor grupuri subreprezentate”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Costul este minim”, dar impactul este „uriaș”, menționează ea.

Potrivit acesteia, numărul infracțiunilor de ură rasială s-a dublat în ultimii ani, acuzațiile de ură contra transgenderilor înregistrând cea mai mare creștere.

Reacție din partea ofițerilor de poliție

Harry Miller, fost ofițer de poliție și fondator al asociației Fair Cop, a avut o reacție pe tema vopsirii mașinilor de Poliție în culorile curcubeului:

„Nu vedem polițiștii circulând cu mașini speciale împotriva crimelor cu cuțitul, chiar dacă numărul înjunghierilor din Londra este îngrozitor.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Problema este că, atunci când vedeți politia cu o mașină curcubeu, știți că sunt agenți care se ocupă de unele probleme foarte controversate. Nu mai vedeți o mașină de poliție sau un ofițer de poliție care este acolo pentru a sprijini pe toată lumea, cu toate convingerile politice, fără teamă sau fără să facă o favoare.

Au vopsit mașinile după înclinațiile lor politice. Pun curcubee pe mașini când avem cifre care arată că doar șapte la sută din infracțiunile violente se încheie cu urmărire penală. Au trecut de la criminalitatea polițienească la gândurile și cuvintele poliției, pentru că este mai ușor.”, a mai spus acesta, potrivit SmartRadio.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...