vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATENicolae Ciucă, reacție la realegerea lui Macron: Salutăm votul de astăzi al...

Nicolae Ciucă, reacție la realegerea lui Macron: Salutăm votul de astăzi al francezilor care resping extremismul și naționalismul

Premierul Nicolae Ciucă a salutat victoria lui Emanuel Macron în votul din 24 aprilie, prin care actualul președinte a fost reconfirmat în funcție.

În mesajul său, Ciucă a scris că „Salutăm votul de astăzi al francezilor în favoarea unei Europe unite, respingând extremismul și naționalismul!”.

Președintele în funcție, Emmanuel Macron, a reușit să se impună în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale franceze în fața candidatei opoziției, Marine Le Pen, potrivit primelor estimări după închiderea urnelor de vot.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. A pierdut și ăsta o bună ocazie să tacă.Dacă mai pui că mulți dintre “francezii” care au votat micronul nu știu neam franceză, ai o imagine clară, gen Iliescu cu conlocuitorii ciopor la vot, rotindu-se la coadă ca șenila. Plus ceva catâri, pe model Trump elections, cu dube, voturi printate cu ștampilă și nume cu tot în China și centralizarea voturilor pe net cu programe dedicate de swapping la buton. Că sunt tonți ce pun botul la propagandă, tot ce se poate dar 50și% e trasărău de păr.De legitimitatea votului cetățenilor akbarrieni, n-are rost să mai pomenim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE