ACTUALITATENetflix a anunțat primul său serial cu prințul Harry și soția sa,...

Netflix a anunțat primul său serial cu prințul Harry și soția sa, Meghan Markle

Netflix a anunțat primul său serial cu prințul Harry al Marii Britanii și soția sa Meghan, relatează marți dpa, citat de Agerpres. Seria se va numi „Heart of Invictus” și va prezenta un grup de foști militari care s-au înscris în competiția „Invictus Games” de la Haga.

Serialul este produs în parteneriat cu Archewell Productions, o companie înființată de ducele și ducesa din Sussex după ce au renunțat la calitatea de membri cu roluri active în rândul Casei Regale britanice anul trecut. Motivele controversate ale acestora de a părăsi prestigioasa instituție au fost împărtășite cu publicul abia în luna martie, la emisiunea lui Oprah Winfrey.

Jocurile Invictus sunt o competiție sportivă înființată în 2014 de prințul Harry și reprezintă o modalitate de a ajuta militarii răniți pe front, sprijinindu-le reabilitarea și oferindu-le o nouă viață prin sport post-conflict.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...