marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATENepotul lui John F. Kennedy, actual candidat la președinția SUA, acuză CIA...

Nepotul lui John F. Kennedy, actual candidat la președinția SUA, acuză CIA de moartea unchiului său

Candidatul democrat la președinția Statelor Unite ale Americii, Robert Kennedy Jr., dă vina pe CIA pentru asasinarea unchiului său, președintele John F. Kennedy, pe 22 noiembrie 1963, proclamând acest lucru ca fiind „dincolo de orice îndoială rezonabilă”, scrie NYPost.

Kennedy a făcut acuzația-bombă despre crima care a stârnit multe teorii ale conspirației în cadrul unui interviu cu John Catsimatidis, la „Cats Roundtable” de la WABC 770 AM.

„Există dovezi copleșitoare că CIA a fost implicată în uciderea lui. Cred că este dincolo de orice îndoială rezonabilă în acest moment”, a spus Kennedy despre asasinarea lui JFK în Dallas, Texas.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Dovezile sunt copleșitoare că CIA a fost implicată în crimă și în mușamalizare”, a adăugat el.

Kennedy Jr. a dat exemplul cărții lui James Douglas „JFK and the Unspeakable” care a adunat cele mai multe dovezi pe această temă – și a catalogat negările rolului CIA drept „mușamalizare de 60 de ani”.

Ancheta oficială a guvernului SUA, Raportul Comisiei Warren, a concluzionat că Lee Harvey Oswald a acționat singur în atacul fatal și că nu există nicio dovadă credibilă că a făcut parte dintr-o conspirație pentru asasinarea celui de-al 35-lea președinte. Raportul a fost publicat pe 24 septembrie 1964.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE