ACTUALITATENancy Pelosi, lideră a democraților, cere JUDECAREA lui Donald Trump: Este un...

Nancy Pelosi, lideră a democraților, cere JUDECAREA lui Donald Trump: Este un dezechilibrat, labil şi periculos preşedinte al Statelor Unite

Președinta Camerei Reprezentanților a Congresului SUA, Nancy Pelosi, a cerut punerea sub acuzare a președintelui în exercițiu Donald Trump pentru rolul său în evenimentele de miercuri de la Capitoliu, informează Agerpres, citând dpa.

„Din păcate, persoana care conduce aripa executivă este un dezechilibrat, labil şi periculos președinte al Statelor Unite”, a afirmat politiciana democrată într-un interviu ce va fi difuzat integral duminică de postul de televiziune CBS.

„Și suntem doar la câteva zile până vom putea fi protejați de el. Dar el a făcut ceva atât de grav încât ar trebui să existe o punere sub acuzare împotriva sa”, a subliniat Pelosi.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Ea a cerut demisia imediată a lui Donald Trump şi a amenințat cu lansarea a încă unei proceduri de impeachment.

Aceste atacuri vin pe fondul retribuțiilor declanșate de giganții Tech, Twitter și Facebook, supra lui Donald Trump, căruia ambele companii i-au suspendat permanent contul.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...