ACTUALITATENancy Pelosi, lideră a democraților, cere JUDECAREA lui Donald Trump: Este un...

Nancy Pelosi, lideră a democraților, cere JUDECAREA lui Donald Trump: Este un dezechilibrat, labil şi periculos preşedinte al Statelor Unite

Președinta Camerei Reprezentanților a Congresului SUA, Nancy Pelosi, a cerut punerea sub acuzare a președintelui în exercițiu Donald Trump pentru rolul său în evenimentele de miercuri de la Capitoliu, informează Agerpres, citând dpa.

„Din păcate, persoana care conduce aripa executivă este un dezechilibrat, labil şi periculos președinte al Statelor Unite”, a afirmat politiciana democrată într-un interviu ce va fi difuzat integral duminică de postul de televiziune CBS.

„Și suntem doar la câteva zile până vom putea fi protejați de el. Dar el a făcut ceva atât de grav încât ar trebui să existe o punere sub acuzare împotriva sa”, a subliniat Pelosi.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Ea a cerut demisia imediată a lui Donald Trump şi a amenințat cu lansarea a încă unei proceduri de impeachment.

Aceste atacuri vin pe fondul retribuțiilor declanșate de giganții Tech, Twitter și Facebook, supra lui Donald Trump, căruia ambele companii i-au suspendat permanent contul.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...