ACTUALITATEMugur Mihăescu acuză Guvernul că vrea să asasineze 25.000 de firme: 1...

Mugur Mihăescu acuză Guvernul că vrea să asasineze 25.000 de firme: 1 milion de oameni pe care vreți să-i condamnați la sărăcie

Actorul și întreprinzătorul Mugur Mihăescu a trimis un ultimatum Guvernului, cerându-i să rezolve trei doleanțe până miercuri, în caz contrar urmând să protesteze în Piața Victoriei pe 31 octombrie.

Mihăescu cere Executivului să ajute la redresarea economiei, în special a industriei HoReCa, cea mai afectată de restricțiile impuse pentru combaterea coronavirusului.

El spune că aproape un milion de oameni urmează să fie condamnați la sărăcie dacă nu se face ceva.

Mihăescu a reiterat apelul său pentru un protest pe 31 octombrie în fața Guvernului. Mihăescu a explicat că demersul său este unul economic, nu politic.

„Nu vă puteți juca alba-neagra sau ruleta rusă cu o întreagă economie. Nu vă puteți permite și eu nu vă voi permite ca cinci firme să moară și una să trăiască.

În aceste 25.000 de firme pe care dvs doriți să le asasinați, lucrează sau lucrau, anul trecut 190.000 de oameni, doar în HORECA, 280.000 în industria pe orizontală, iar dacă-i înmulțim cu doi oameni pe familie, rezultă aproape 1 milion de oameni pe care vreți să-i condamnați la sărăcie.

Aveți timp până miercuri să nu deveniți cei mai mari asasini economici din istoria României.

Tot până miercuri, trebuie să scutiți de la plata taxelor toate firmele afectate de criza Covid, până în momentul în care dvs veți declara închisă această criză.

Ați forțat aceste firme să lucreze la 20-30% din capacitate și nu au capacitatea să plătească șomaj,

Dacă nu faceți acestea până miercuri, va trebui să plecați.

Va trebui să ajutați pe cei care i-ați distrus: pe actori, sportivi, muzicieni, teatre, muzee, etc, etc, etc.

Și va trebui să faceți aceste anunțuri până miercuri. Eu vă spun că trebuie să plecați, nu meritați să ne reprezentați”, a spus el într-un mesaj publicat pe pagina sa de socializare.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate