luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATEVIDEO Mugur Mihăescu cheamă la protest mare pe 31 octombrie în Piața...

VIDEO Mugur Mihăescu cheamă la protest mare pe 31 octombrie în Piața Victoriei: fac apelul ăsta pentru că nu mai suport!

Actorul Mugur Mihăescu, întreprinzător privat în industria HoReCa, spune că măsurile autorităților vor arunca în sărăcie 2,5 milioane de oameni care lucrează în economia țării.

Mihăescu afirmă că s-a săturat și anunță un protest împotriva Guvernului pe 31 octombrie. Anunțul său a fost lansat pe facebook și a strâns deja câteva zeci de mii de vizualizări în câteva ore.

„Îmi găsesc cu greu cuvintele în această zi, când asist la măcelărirea unor industrii întregi din economia românească. Mă gândesc la HoReCa, la turism, dar și la artiști, la sportivi. Mă refer la măcelărirea sistemului educațional. Am încercat cu vorbă bună, că nu e bine ceea ce fac. Nu doar eu, ci mulți alții.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Ieri s-au celebrele granturi pentru IMM-uri, menite să salveze industriile. Vreau să vă ajut dragi prieteni că aceste granturi vor putea salva doar 4.000 din cele 50.000 de firme. Politica aceasta a primului venit, primului servit este un praf care condamnă la sărăcie 2,5 milioane de oameni care lucrează în industrii și industriile pe orizontală. Cu familiile lor.

De-aceea m-am decis să fac apel la voi și să vă chem 31 octombrie în Piața Victoriei pentru a le atrage atenția acestor indivizi că locul lor nu este acolo. Dacă până miercuri, Guvernul nu va aloca bugetele necesare salvării întregii industrii afectate, fac apel la voi, prietenii mei, la toți cei care gândiți, indiferent de culoarea politică – aici nu este vorba de culoarea politică, ci de un bun simț elementar – de o empatie elementară, pentru că 2,5 milioane de oameni aruncați în sărăcie nu reprezintă chiar nimic, fac apel la influencerii de pe facebook, fac apelul ăsta pentru că nu mai suport.

V-aș ruga, înainte să dați cu piatra, să vă gândiți de două ori la ce v-am spus aici, nu la fața mea, nu la personajele pe care le-am interpretat, la discreditările mi-au fost aruncate. V-aș ruga să vă uitați bine în jurul vostru și să vedeți adevărul. Sau poate că eu greșesc.

Până atunci, dragii mei, vă chem sâmbătă 31 octombrie, la ora 19:00, în Piața Victoriei pentru ca oamenii ăștia să aibă parte de ceea ce și-au dorit întotdeauna: alegeri anticipate”, a declarat bărbatul de 53 de ani.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE