ACTUALITATEMitropolitul Moldovei și Bucovinei, ÎPS Teofan, a vizitat pacienți cu Covid-19 în...

Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, ÎPS Teofan, a vizitat pacienți cu Covid-19 în stare gravă

Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, ÎPS Teofan, i-a vizitat, miercuri, pe bolnavii cu Covid-19 în stare gravă internați la ATI în Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, relatează managerul instituției medicale, Florin Roșu, precizând că ierarhul s-a dus în saloane și a stat de vorbă cu pacienții, informează stiripesurse.ro.

„Spitalul de Boli Infecțioase prin personalul său a primit cu bucurie vizita Înaltului Părinte care a slujit Sfântul Maslu în fața statuii doctorului Alexandru Slătineanu, din curtea unității noastre medicale. Mitropolitul Teofan nu s-a mulțumit cu atât, ci a vizitat bolnavii cei mai încercați de virus.

Sunt pacienți îngrijiți în Terapie Intensivă care au nevoie, în egală măsură de tratament medicamentos, dar și de alinare sufletească. Îmbrăcat ca un medic, înaltul prelat le-a dat binecuvântare, rugându-se pentru însănătoșire și putere.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Fostul pacient, actualmente vindecător de suflete, a spus că pe viitor, când va vedea oamenii îmbrăcați în alb va simți să se închine. Suntem umili și mulțumim pentru fiecare gând bun care se întoarce către noi, pentru că ne motivează să luptăm.

Ne-am dorit această vizită, ne onorează și e felul nostru de a spune să privim mai des spre cer pentru că de acolo vine speranța, năzuința și înțelepciunea medicală”, a declarat managerului Spitalului de Boli Infecțioase, Florin Roșu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...