ACTUALITATEMitropolitul Moldovei și Bucovinei, ÎPS Teofan, a vizitat pacienți cu Covid-19 în...

Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, ÎPS Teofan, a vizitat pacienți cu Covid-19 în stare gravă

Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, ÎPS Teofan, i-a vizitat, miercuri, pe bolnavii cu Covid-19 în stare gravă internați la ATI în Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, relatează managerul instituției medicale, Florin Roșu, precizând că ierarhul s-a dus în saloane și a stat de vorbă cu pacienții, informează stiripesurse.ro.

„Spitalul de Boli Infecțioase prin personalul său a primit cu bucurie vizita Înaltului Părinte care a slujit Sfântul Maslu în fața statuii doctorului Alexandru Slătineanu, din curtea unității noastre medicale. Mitropolitul Teofan nu s-a mulțumit cu atât, ci a vizitat bolnavii cei mai încercați de virus.

Sunt pacienți îngrijiți în Terapie Intensivă care au nevoie, în egală măsură de tratament medicamentos, dar și de alinare sufletească. Îmbrăcat ca un medic, înaltul prelat le-a dat binecuvântare, rugându-se pentru însănătoșire și putere.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Fostul pacient, actualmente vindecător de suflete, a spus că pe viitor, când va vedea oamenii îmbrăcați în alb va simți să se închine. Suntem umili și mulțumim pentru fiecare gând bun care se întoarce către noi, pentru că ne motivează să luptăm.

Ne-am dorit această vizită, ne onorează și e felul nostru de a spune să privim mai des spre cer pentru că de acolo vine speranța, năzuința și înțelepciunea medicală”, a declarat managerului Spitalului de Boli Infecțioase, Florin Roșu.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate