ACTUALITATEMinistrul Sănătății, fără mască în interior pentru cel puțin 20 de minute....

Ministrul Sănătății, fără mască în interior pentru cel puțin 20 de minute. Vlad Voiculescu este principalul susținător al purtării măștii de către copii, inclusiv la orele de sport

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat fără mască în timp ce se afla pe holurile Parlamentului, informează Știrile Pro TV.

Voiculescu a fost surprins timp de aproximativ 20 de minute fără masca de protecţie, timp în care a vorbit la telefon şi s-a salutat cu doi colegi.

La un moment dat, el a fost invitat într-unul dintre birourile parlamentare de către unul dintre colegii săi de la USR-PLUS.

În timp ce se îndrepta către acest birou, o echipă a Ştirilor Pro TV a încercat să obţină de la el un punct de vedere, însă ministrul Sănătăţii – care între timp îşi pusese o mască – a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii Pro TV.

Reamintim că la momentul redeschiderii școlilor, Ministerul Sănătății condus de Vlad Voiculescu s-a opus vehement propunerii Ministerului Educației, de a permite copiilor să participe la ora de sport fără mască.

După îndelungi insistențe ale MEN, pe fondul nemulțumirii părinților, Vlad Voiculescu a acceptat ca elevii să nu poarte masca în aer liber, în timpul orelor.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. La fel ca “Sica Mandolina (Ludovic Organ)” et comp. care, dupa ce au impus poporului masca obligatorie in interior, au petrecut si ei “ca baetii” fara masca (aia e numai pt “prostime”, nu si pt jmekeri) toti gramada inghesuiti in biroul prim-ministrului (celebra poza cu spritu’, wiskey-ul si trabucu’)!!! NOI SUNTEM PROSTII, EI SUNT JMEKERII !!!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...