luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEMiniștrii USRPLUS au demisionat din Guvern. Dan Barna: În acest moment avem...

Miniștrii USRPLUS au demisionat din Guvern. Dan Barna: În acest moment avem o majoritate Cîțu – Ciolacu | VIDEO

Miniștrii USR PLUS își depun mandatele, luni, după o ședință internă în care au stabilit că nu mai pot rămâne în Guvernul condus de liberalul Florin Cîțu.

Florin Cîțu „a dinamitat conștient și perfect responsabil” coaliția, a spus liderul USR PLUS, Dan Barna: „Cîțu nu mai poate să fie premier și din acest motiv miniștrii USR PLUS se retrag din cabinetul Florin Cîțu”.

Între altele, Dan Barna a spus că premierul Florin Cîțu și liderul PSD, Marcel Ciolacu, formează o „echipă câștigătoare”, judecând după ce s-a întâmplat în Biroul Permanent, azi.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Barna a spus că decizia a fost luată împreună cu colegii săi, susținută de Biroul Național, în condițiile în care nu se poate merge mai departe cu un premier care „risipește resursele națiunii pentru interesul politic propriu”.

Demisiile miniștrilor USR PLUS vor fi, marți la prima oră, pe masa premierului.

USR PLUS se afla în Guvern cu șase mandate: Dan Barna – vicepremier, Claudiu Iulius Gavril Năsui – ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Cătălin Drulă – ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Ioana Mihăilă – ministrul Sănătății, Cristian Ghinea – ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene și Ciprian Sergiu Teleman – ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Pai PNL nu are cum sa o saboteze far sprijinul PSD, deci ei fac jocurile. Daca PNL le daca ceva o sa fie sabotata pina la pastele cailor iar la sfirsit cade ca PSD nu o voteaza, deci revolvarea situatie in orice fel e e la mana PSD-ului restul sint vorbe. Ce fa face sa credeti ca PSD care lipseste de la camerele reuinite va vota motiunea PSD sa acum si cuilege roadele care sint la PNL cind sint mutumite ajunge la vot si PSD zice pas sa vedem ce va oferi PNL si daca PSD acepta asta e tot.

  2. Se poate orice. Dar Occidentul nu apreciază deloc, la un membru UE de bază din Est, sabotarea unei moţiuni de cenzură. E un joc contra esenţei democraţiei, care e tocmai posibilitatea de a schimba din funcţie un politician.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE