joi, februarie 9, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Totul pentru Cîțu! PSD a boicotat ședința de Biroul Permanent,...

VIDEO | Totul pentru Cîțu! PSD a boicotat ședința de Biroul Permanent, liberalii au făcut presiuni pentru ca parlamentarii să-și retragă semnăturile de pe moțiune

ACTUALIZARE 13:30 George Simion a filmat în direct pe facebook votul din Biroul Permanent Reunit al Parlamentului, în care s-a decis neintroducerea moțiunii de cenzură pe ordinea de zi.

Parlamentarii PSD nu s-au prezentat la vot, boicotând ședința, astfel că s-au strâns mai multe voturi pentru respingerea moțiunii, decât pentru introducerea documentului pe ordinea de zi.

Din lipsa de cvorum, votul se amână pentru mâine.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Partidul AUR, prin vocea președintelui George Simion, a anunțat că parlamentarii săi au fost sunați de membri ai echipei lui Florin Cîțu pentru a-și retrage semnăturile în schimbul anumitor beneficii.
Este vorba despre moțiunea de cenzură depusă de AUR și semnată și de parlamentarii USR-PLUS.

„Florin Roman, Bogdan Gheorghiu, Florin Roman. A sunat Rareș Bogdan să ne vedem acum cât de repede. Noi nu suntem de vânzare. Poate celelalte partide sunt de vânzare, noi nu suntem de vânzare”, a spus George Simion la Parlament.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Simion a ținut să sublinieze că demersul pornit va fi dus la final.

„Când pornim ceva mergem până la capăt și pentru că nimeni nu îndrăznea să inițieze procedurile de demitere a Guvernului Cîțu, am făcut-o noi”, a mai spus liderul AUR.

„Guvernul Cîțu o să cadă. Am venit toți parlamentarii, inclusiv cei care au semnat de la distanță și și-au scanat semnătura, au venit cu foaia în original ca să nu mai poată doamna Gorghiu să invoce vicii de procedură. Nu avem nicio problemă. Eu voi intra în Biroul Permanent Reunit alături de colegi și cerem deschis tuturor membrilor BPR să nu încerce să împiedice această moțiune de cenzură”, a explicat acesta.

Aceleași presiuni au fost acuzate și de cei de la USRPLUS. „Se întâmplă ceva zilele astea și acum, în timp ce vorbim. Parlamentarii sunt sunați să își retragă semnăturile! Sunt sunați de membri ai echipei lui Florin Cîțu să își retragă semnăturile. Și le promit lucruri!”, a declarat liderul deputaților USR PUS, Ionuț Moșteanu.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Daca guvernul cațu nu cade rezulta ca se va curata si poate ramane in continuare. De la problema demiterii lui mâțu, elegant s-a deturnat problema la motiune care ,controlat nu trece. Totul aranjat de la cearta si demiterea teatrala a ministrului justitiei pana la caderea motiunii. câtu respecta cu strictete ce i se cere asa ca nu trebuie schimbat. E prea riscant acum pentru yoha. In astfel de momente se vede aranjamentul tuturor partidelor pentru prostirea populatiei.

  2. Fără voturile PSD guvernul nu cade , iar USR in înjură că la ușă cortului apoi în fac blatiști cu PNL apoi se minunează de ce le dau cu tifla la USR sau poate asta urmăresc de fapt sa încerce se PSD că da nu voteze moțiunea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate