vineri, iunie 14, 2024
ACTUALITATEMinisterul Sănătății: În România nu a fost depistat, până în prezent, niciun...

Ministerul Sănătății: În România nu a fost depistat, până în prezent, niciun caz de hepatită severă de cauză necunoscută

Cele două cazuri suspecte de îmbolnăvire cu virus hepatitic de cauză necunoscută la un copil de 10 ani şi la un altul de 8 luni au fost infirmate, a informat, luni, Ministerul Sănătății, conform Agerpres.

Potrivit ministerului, în România nu a fost depistat, până în prezent, niciun caz de hepatită severă de cauză necunoscută.

„Cele două cazuri suspecte de îmbolnăvire cu virus hepatitic de cauză necunoscută ale unor copii de 10 ani, respectiv 8 luni au fost infirmate. Pentru o corectă informare a opiniei publice, precizăm că, în România, nu a fost depistat, până în prezent, niciun caz de hepatită severă de cauză necunoscută”, a precizat Ministerul Sănătății.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a transmis că au fost înregistrate 169 de cazuri de hepatită acută cu „origine necunoscută” în țări precum Marea Britanie, Spania, Israel, Danemarca, Irlanda, Olanda, Italia, Norvegia, Franța, România și Belgia.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Excelent! Si nici nu cred ca o sa depisteze vreodata ca doar nici morti de vaccin nu a depistat! Hurraaaa ! Putem sta linistiti!! Traiasca si infloreasca conducerea de oartid si de stat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE