ACTUALITATEMihai Neamțu, viitor viceprimar al Capitalei?

Mihai Neamțu, viitor viceprimar al Capitalei?

Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei, va încerca să coopteze Partidul Mișcarea Populară (PMP) într-o coaliție care să-i asigure majoritatea în Consiliul General.

Astfel, conform unor surse din interiorul PMP citate de R3Media, PNL va ceda al doilea post de viceprimar către partidul lui Eugen Tomac. În aceste condiții, cel susținut de PMP va fi scriitorul și teologul Mihail Neamțu.

Neamțu a obținut cele mai multe voturi din partea PMP, la Capitală și de aceea el este cel care va fi susținut. Postul de viceprimar în cauză va avea în subordine instituțiile culturale ale Bucureștilor, iar numirea lui Neamțu în acest post ar putea însemna o aplecare mai mare spre această zonă din partea Primăriei Capitalei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite