ȘTIRIMihai Neamțu, viitor viceprimar al Capitalei?

Mihai Neamțu, viitor viceprimar al Capitalei?

Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei, va încerca să coopteze Partidul Mișcarea Populară (PMP) într-o coaliție care să-i asigure majoritatea în Consiliul General.

Astfel, conform unor surse din interiorul PMP citate de R3Media, PNL va ceda al doilea post de viceprimar către partidul lui Eugen Tomac. În aceste condiții, cel susținut de PMP va fi scriitorul și teologul Mihail Neamțu.

Neamțu a obținut cele mai multe voturi din partea PMP, la Capitală și de aceea el este cel care va fi susținut. Postul de viceprimar în cauză va avea în subordine instituțiile culturale ale Bucureștilor, iar numirea lui Neamțu în acest post ar putea însemna o aplecare mai mare spre această zonă din partea Primăriei Capitalei.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...