ACTUALITATE Mihai Neamțu, viitor viceprimar al Capitalei?

Mihai Neamțu, viitor viceprimar al Capitalei?

Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei, va încerca să coopteze Partidul Mișcarea Populară (PMP) într-o coaliție care să-i asigure majoritatea în Consiliul General.

Astfel, conform unor surse din interiorul PMP citate de R3Media, PNL va ceda al doilea post de viceprimar către partidul lui Eugen Tomac. În aceste condiții, cel susținut de PMP va fi scriitorul și teologul Mihail Neamțu.

Neamțu a obținut cele mai multe voturi din partea PMP, la Capitală și de aceea el este cel care va fi susținut. Postul de viceprimar în cauză va avea în subordine instituțiile culturale ale Bucureștilor, iar numirea lui Neamțu în acest post ar putea însemna o aplecare mai mare spre această zonă din partea Primăriei Capitalei.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite