joi, februarie 29, 2024
ȘTIRIDialog la Marile Cărți: Cum îți modelează lectura sinapsele creierului? Scriitorul Mihai...

Dialog la Marile Cărți: Cum îți modelează lectura sinapsele creierului? Scriitorul Mihai Neamțu discută cu două tinere model ale României: Amina Petrescu și Denisa Vlad

Scriitorul și teologul Mihai Neamțu discută sâmbătă, 19 iunie, cu două tinere model ale României: Amina Petrescu și Denisa Vlad.

Subiectul este mai mult decât interesant pentru cei însetați de cunoaștere: Cum îți modelează lectura sinapsele creierului?

Cum se pot îndrăgosti copiii de lectură? În ce fel un puști mintos ajunge să citească, zilnic, preț de-un ceas, două sau trei? Cum ajung cei mici să descopere Marile Cărți?

Unde pot părinții să-și încredințeze odrasla unor dascăli prietenoși cu valorile creștine? Cum poate face un copil experiența transformării cognitive, emoționale și spirituale, antrenându-și mușchiul memoriei și tehnica dicției perfecte? Cum poate deveni el mai atent, mai simpatic și mai empatic, îndrăgostit de slove, cultură și natură, în detrimentul tabletei electronice și al adicțiilor digitale?

Toate acestea vor primi răspuns pe pagina de facebook „Marile Cărți”, de la ora 21:30.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE