ȘTIRIDialog la Marile Cărți: Cum îți modelează lectura sinapsele creierului? Scriitorul Mihai...

Dialog la Marile Cărți: Cum îți modelează lectura sinapsele creierului? Scriitorul Mihai Neamțu discută cu două tinere model ale României: Amina Petrescu și Denisa Vlad

Scriitorul și teologul Mihai Neamțu discută sâmbătă, 19 iunie, cu două tinere model ale României: Amina Petrescu și Denisa Vlad.

Subiectul este mai mult decât interesant pentru cei însetați de cunoaștere: Cum îți modelează lectura sinapsele creierului?

Cum se pot îndrăgosti copiii de lectură? În ce fel un puști mintos ajunge să citească, zilnic, preț de-un ceas, două sau trei? Cum ajung cei mici să descopere Marile Cărți?

Unde pot părinții să-și încredințeze odrasla unor dascăli prietenoși cu valorile creștine? Cum poate face un copil experiența transformării cognitive, emoționale și spirituale, antrenându-și mușchiul memoriei și tehnica dicției perfecte? Cum poate deveni el mai atent, mai simpatic și mai empatic, îndrăgostit de slove, cultură și natură, în detrimentul tabletei electronice și al adicțiilor digitale?

Toate acestea vor primi răspuns pe pagina de facebook „Marile Cărți”, de la ora 21:30.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...